Icerige atla
Extraloob

Sizce Memati'ye...?

· 31 Yanıt · 2.6K görüntüleme
S
Streetwise OP ⭐ 19y
Evet arkadaslar bu aksam kurtlar vadisinin yeni bölümünde memati'nin kafasına sıkcaklarmı yoksa kurtulcakmı yorumlarınızı bekliyorum extrabeer
31 Yanıt
P
Presence ⭐ 19y
izleyince sölerim Twisted Evil
K
karakuwet ⭐ 19y
Kurtulucak
M
MonteCarlo ⭐ 18y
Kurtulur Kanımca
B
Memati ölürse çok büyük bi izleyici kitlesi kaybeder dizi öyle böyle kurtulucak ama bence çok sıktı bu dizi uzakdıkça uzuyo Confused
C
CaN_KsK ⭐ 19y
EN soN Bölmün Sonunda Ne Oldu Tam Olarak Kacırmısım Twisted Evil
S
Streetwise OP ⭐ 19y
yine filmin en heyacanlı yerinde bitirdiler Confused
L
Leet1 ⭐ 19y
Mematiyle Polatın Kafasına Atom bombası düşse Gine ölmezler O dizide Twisted Evil Razz
S
Streetwise OP ⭐ 19y
hehe Mr. Green
K
Kuruman ⭐ 19y

Mematiyle Polatın Kafasına Atom bombası düşse Gine ölmezler O dizide Twisted Evil Razz

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
D
DarkGirl ⭐ 18y

Hehehe harika yorum Razz
D
DaWixed ⭐ 19y
gscihan doğru söyledi. Bazuka bile gebertemez onları Very Happy
M
MoonLife ⭐ 19y

harikasın Mr. Green Mr. Green
H
haso10 ⭐ 19y
baş rol oynadıkları ıcın memati polat olmez Twisted Evil
R
RollsRoyce ⭐ 19y
bence ölür herkes çakırada ölmez diyodu ama öldü bence ölecek
B
Mematiye allahtan rahmet sevenlerinede sabir dilerim!!
ölecek kesin zaten süresi doldu,
Ihtiyarlarda el atsa bisiy olmaz, iskender bu dizinin asi cocugu kimseyi takmaz,!
sira sira hepsi ölecek polat ölüncede dizi bitecek! Bidahaki bölümde Memati ölürse, HERA serverdeki herkezi saat tam 00:00 saygi durusuna bekliyorum,
onu oyunda ölümsüzlesdirmek icin lütfen herkez bi global atsin, atamayanlarda 'GLOBAL yazip bosluk birakarak nickini ve msjini yazsin turkcell 5588 e msj olarak atsin biz sizin icin global atalim Very Happy
K
Kuruman ⭐ 19y

Hacım O Çok Ayrı Zaten Polat Baş Roldu Çakır Ölecekdi Para Konusunda Anlaşamadılar Daha Erken Öldürdüler Çakırı
R
RollsRoyce ⭐ 19y

Hacım O Çok Ayrı Zaten Polat Baş Roldu Çakır Ölecekdi Para Konusunda Anlaşamadılar Daha Erken Öldürdüler Çakırı

benim düşüncem muro saf degiştircek ve Polar Alemdar'ın yanına gelerek Memati'nin yerini doldurcak
S
Streetwise OP ⭐ 19y
benim düşüncem muro saf degiştircek ve Polar Alemdar'ın yanına gelerek Memati'nin yerini doldurcak

olabilir
S
sLaYeR_ ⭐ 19y

santam santam santam

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: