Evet arkadaslar bu aksam kurtlar vadisinin yeni bölümünde memati'nin kafasına sıkcaklarmı yoksa kurtulcakmı yorumlarınızı bekliyorum extrabeer
Sizce Memati'ye...?
· 31 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
31 Yanıt
izleyince sölerim Twisted Evil
Kurtulucak
M
MonteCarlo
⭐ 18y
Kurtulur Kanımca
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Memati ölürse çok büyük bi izleyici kitlesi kaybeder dizi öyle böyle kurtulucak ama bence çok sıktı bu dizi uzakdıkça uzuyo Confused
EN soN Bölmün Sonunda Ne Oldu Tam Olarak Kacırmısım Twisted Evil
yine filmin en heyacanlı yerinde bitirdiler Confused
Mematiyle Polatın Kafasına Atom bombası düşse Gine ölmezler O dizide Twisted Evil Razz
hehe Mr. Green
Mematiyle Polatın Kafasına Atom bombası düşse Gine ölmezler O dizide Twisted Evil Razz
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hehehe harika yorum Razz
gscihan doğru söyledi. Bazuka bile gebertemez onları Very Happy
harikasın Mr. Green Mr. Green
baş rol oynadıkları ıcın memati polat olmez Twisted Evil
R
RollsRoyce
⭐ 19y
bence ölür herkes çakırada ölmez diyodu ama öldü bence ölecek
B
BartSimpson
⭐ 19y
Mematiye allahtan rahmet sevenlerinede sabir dilerim!!
ölecek kesin zaten süresi doldu,
Ihtiyarlarda el atsa bisiy olmaz, iskender bu dizinin asi cocugu kimseyi takmaz,!
sira sira hepsi ölecek polat ölüncede dizi bitecek! Bidahaki bölümde Memati ölürse, HERA serverdeki herkezi saat tam 00:00 saygi durusuna bekliyorum,
onu oyunda ölümsüzlesdirmek icin lütfen herkez bi global atsin, atamayanlarda 'GLOBAL yazip bosluk birakarak nickini ve msjini yazsin turkcell 5588 e msj olarak atsin biz sizin icin global atalim Very Happy
ölecek kesin zaten süresi doldu,
Ihtiyarlarda el atsa bisiy olmaz, iskender bu dizinin asi cocugu kimseyi takmaz,!
sira sira hepsi ölecek polat ölüncede dizi bitecek! Bidahaki bölümde Memati ölürse, HERA serverdeki herkezi saat tam 00:00 saygi durusuna bekliyorum,
onu oyunda ölümsüzlesdirmek icin lütfen herkez bi global atsin, atamayanlarda 'GLOBAL yazip bosluk birakarak nickini ve msjini yazsin turkcell 5588 e msj olarak atsin biz sizin icin global atalim Very Happy
Hacım O Çok Ayrı Zaten Polat Baş Roldu Çakır Ölecekdi Para Konusunda Anlaşamadılar Daha Erken Öldürdüler Çakırı
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Hacım O Çok Ayrı Zaten Polat Baş Roldu Çakır Ölecekdi Para Konusunda Anlaşamadılar Daha Erken Öldürdüler Çakırı
benim düşüncem muro saf degiştircek ve Polar Alemdar'ın yanına gelerek Memati'nin yerini doldurcak
benim düşüncem muro saf degiştircek ve Polar Alemdar'ın yanına gelerek Memati'nin yerini doldurcak
olabilir
olabilir
santam santam santam
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap