J Journalist OP ⭐ 19y 17 yil once #1 bunu ben yaptım 🍺 sizce değiştirmelimiyim ❓ Dosyalar (1) 350a0dv.png 4.2 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
H HnTRue ⭐ 18y 17 yil once #2 Şuanki İmzan Süper. Şimdi Yaptıgın İmza ise İğrenç. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XER0 ⭐ 19y 17 yil once #3 Değiştirmeyi aklından dahi geçirmeyeni imza güzel ama değiştirme 😜 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Journalist OP ⭐ 19y 17 yil once #4 siz böyle söyleyince yaptığım imza dahada kötü göründü gözüme oysaki ilk render'lı çalışmamdı bu 😢 😢 😢 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XER0 ⭐ 19y 17 yil once #5 siz böyle söyleyince yaptığım imza dahada kötü göründü gözüme oysaki ilk render'lı çalışmamdı bu 😢 😢 😢 güzel hacım kötü demiyoruz ki 👍 ama eskisi ile karşılaştırılamaz bize hak ver 😈 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kobe ⭐ 19y 17 yil once #6 Değiştirmeyi aklından dahi geçirme TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mfsyzgt ⭐ 18y 17 yil once #7 güzel olmus TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zeratul ⭐ 18y 17 yil once #8 Pert TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaN_KsK ⭐ 19y 17 yil once #9 Şuanki imzan bana hoş gelmiyor 2sinide at çöpe yenisini yap bak gör harika olacak 😜 . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 17 yil once #10 değiştirme.tavsiye: SERE ile bir görüş istersen 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Journalist OP ⭐ 19y 17 yil once #11 nerden bulupta hortlatıyorsunuz şu konuları 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 17 yil once #12 😆 😁 🎅 gülmekten yarıldım ya 😄 mfsyzgt kullanıcının acizliğine uğradık 😄 sen genede kullanma 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaN_KsK ⭐ 19y 17 yil once #13 Hiç tarihlere bakmadım =) olduğu gibi devam ettim 😜 . değiştir değiştir ama komple. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil