F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #2 Gönlümde Ronaldinho ama yönetim Huntelaar ile anlaşıcak 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Apollon ⭐ 18y 15 yil once #3 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JeWilyn ⭐ 16y 15 yil once #4 gidip ronaldoyu alır düşer bayılırım ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 15 yil once #5 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 15 yil once #6 Dia o da diğer isimlerin yanında yıldız sayılır mı muamma 🙄 [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Apollon ⭐ 18y 15 yil once #7 Dia o da diğer isimlerin yanında yıldız sayılır mı muamma 🙄Gülizerin yanına koyarsan sayılır 👍 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaRKWaTcH ⭐ 19y 15 yil once #8 Hazard TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 15 yil once #9 Dia o da diğer isimlerin yanında yıldız sayılır mı muamma 🙄Bro ben aslında alınmasından yanayım.Tabi daha kaliteli bir forvetin arkasında yedek olarak bekleyebilir.Semih faktörü de var tabi bilemiyorum. 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 15 yil once #10 sonuna kadar ibra TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S shneZee ⭐ 18y 15 yil once #11 Hazard ve Krasic'i alabileceklerini düşünmüyorum,bu sene büyük bir transfer de beklemiyorum,yanlış hatırlamıyorsam takımında 70 maçda 6 gol atan, Dia'yı alabilirler belki 😗 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil