Icerige atla
Extraloob

Sizce Dolulugu Ve Lag'ı nasıl Azaltabilirler??

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
S
Stronger OP ⭐ 18y
soru açık herkes fikrini sölesin Very Happy

bence oyun cüzzi bi miktarla aylık ücret almalı!!
12 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
aylık 15 ytl ücretli olsun lag falan kalmaz TR açısından Wink
T
The_Sekill ⭐ 19y

aylık 15 ytl ücretli olsun lag falan kalmaz TR açısından Wink

bunu ustune daha ne denilebilr ki Very Happy
J
juanito05 ⭐ 19y
joymax i çökerterek =)
S
Stronger OP ⭐ 18y

joymax i çökerterek =)

o zmn oyunda kalmaz LOL

extra iyi dedin ama ytl olmaz bence aylık 8$ Mr. Green
B
bahrey ⭐ 19y
ayda 8$ olması joymaxın işine gelmez çünkü doluluk olmazsa premium satamazlar
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Doluluk Azalır mı? Azalmaz mı? Onu Bilemem Ama Bir Sİlkroad Forum Sitesinde Lag Olmamasını Saglayan Program Görmüştüm Ama O zamanlar Exl da Takılmıyordum Bilseydim O zamanlar Hemen Buraya Paylasırdım
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Mesajı İki Kere Yollamışım Srry Mr. Green Mr. Green Mr. Green
F
FawKes ⭐ 19y
yok ya bide aylık ücretmi verelim zaten bu oyun bedava diye oynuyoruz çoğu kişi silk kullanıyo (bende dahil) ayrıca laggın çözülmesi için yapmanız gerekenler birazda sizle alakalı bilgisayarınızın performansı iyiy deilse silkroad çalışırkan bide arkaplanda programa kullanırsanız tabi lagg our mesela msn messenger vs. tabi en büyük etkende internet sağlayızcımızdır bildiğiniz gibi TTnet in yurt dışı çıkışları zayıf ve bu yüzdende lagg oluyor yani işi hmen paraya dökmeyin yada dökün bakalım ne değişir o zaman görürüz :?!!! :?!!! :?!!!
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Gm'ler para botlarını banlasınlar yeter kahvekeyfi
F
FawKes ⭐ 19y
evt o para botları zaten yakıyo ortalığpı bide arkadaş şuna tav oluyom daha bu sabah saat 8.30 da server trafic verdi (pacific) neyseki oyuna girebildim hotana bi baktım herkes stall kurmuş kimisi bi kuruyo taa akşama kadar hiç kapatmıyo stallı işte bu yanlıştır bence şöyle bi uygulama kursunlar bi char 2 saatten fazla stallda kalırsa otomatik olarak Disconnect edilsin en azından biraz adalet olur sen bütün gün boşboş stallda durucan ama diğerleri kasmak istemelerine rağmen oyuna giremeyecekler haksızmıyım arkadaşlar fikrim nasıl?
F
FATAL1TR ⭐ 19y

Gm'ler para botlarını banlasınlar yeter kahvekeyfi

Ahanda Bu Arkadaşa Katılıyorum Yaw Ne O Öle Normal Oyunculardan Çok Para Botları Var Bunlar Banlansa Yeter Birde Ttnet İyi Olsa Sorun Kalmaz Bence Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: