2gün önce sitede sormuştum mag basıyım mı diye ve bastım ilk hali buydu
-Resim Silinmiş.
bastım ve +41 oldu str 1e düştü ikinci halide bu
-Resim Silinmiş.
SİZCE +41 den mag bassam patlarmı yada ne önerirsiniz diye sorıyım detective
sizce bu silaha mag basmalımıyım
· 15 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
yardım edicek yok mu Embarassed
%61 we ustu olsa cok iyi olur.bas tabletin bolsa Very Happy
tablet bolda element bulamıyom Embarassed
Eh yapppp
Alchemy işi kadar lanet bir iş yok Confused geçenlerde armor kask arıyordm 40 milyona koymuş biri +4 full blue güzel bişiydi.3m ye gittim kendim aldım basarım dedim taşlar için harcadığım para 30m yi aştı güzel birşey oldu ama +3 te kaldı bi türlü +4 yapamadım halada para harcıyorum bi pary rat. maxlanmadı. Silahta aynen öyle 72 sıfır bi silah alırsın yeniden yapılandırırım diye harcadıgın parayla çok guzel bi silah alabiyorsun boşuna stres yaşamazsın en azından.Demem o ki alchemy fln ugrasmaya hiç gerek yok bastıracaksın parayı alcaksın itemı extraokk
Ama diğer özellikleri full se tel bir şeyini düzeltiyorsan dene derim belki tutar Wink
Ama diğer özellikleri full se tel bir şeyini düzeltiyorsan dene derim belki tutar Wink
evet arkadas haklı sonuna kadar stone ıslerı ıle ugrasana kadar bas parayı al ıtemı...
İyi böyle güzel. 64 silahı zaten.
sadece son silahın ve setin için elementlerini ve tabletlerini harcamanı öneririm . ara lvl ler gelip geçicidir. ve taş basarken dikkatli olun taşlardaki yüzde çok önemli . bir özelliği arttırayım derken diğerini kaybedebilirsiniz . %10luk , %5 lik taşları tercih edin ama %10 da bile risk büyük
sadece son silahın ve setin için elementlerini ve tabletlerini harcamanı öneririm . ara lvl ler gelip geçicidir. ve taş basarken dikkatli olun taşlardaki yüzde çok önemli . bir özelliği arttırayım derken diğerini kaybedebilirsiniz . %10luk , %5 lik taşları tercih edin ama %10 da bile risk büyük
bunları biliyozda sorması ayıp %5 varmı ben hiç görmedim %0 %10%20 %30 %35 var sanıyodum
%5 lik taş da oluyo ancak tabletten yapılmıyor . item kırdırğın zaman taş çıkarsa bak ara sıra %5lik çıkıyor
bas be kardeşim o silah lara mag basılmaz mı bilmiyorsan ver ben basayım Twisted Evil Twisted Evil
KARDEŞ VALLA SİLAH ÇOK DEGİŞİK BENCE BAS BELKİ BALLI BİRİDİRSİN %100 OLUR Mr. Green Mr. Green O İŞDE BİRAZ ZOR %55-60 OLSA SANA YETER (BENCE)
2gün önce sitede sormuştum mag basıyım mı diye ve bastım ilk hali buydu
-Resim Silinmiş.
bastım ve +41 oldu str 1e düştü ikinci halide bu
-Resim Silinmiş.
SİZCE +41 den mag bassam patlarmı yada ne önerirsiniz diye sorıyım detective
%60 olduktan sonra ellemşyecekşn basarsan iyi olur ama sana kalmış..%0 a düşerse bu dha kötü olurr..
gıysılerde belkı harcadın parayla yapıcan dan daha ucaza bula bılırsın ılk etepda belkı pahalı gelır ama sonra yapmaya kalkınca kesın o fıyatı bulursun
ama sılah ayrıdır kardesım ne basarsanbas mubahdır Mr. Green
cunku 72+5 deyerlerı ıyı bı full blue sılah herzaman cok pahalıdır kendın yapmanı onerırım
ama sılah ayrıdır kardesım ne basarsanbas mubahdır Mr. Green
cunku 72+5 deyerlerı ıyı bı full blue sılah herzaman cok pahalıdır kendın yapmanı onerırım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap