Icerige atla
Extraloob

Sizce Bu bir raslantımı! xXx_kroniq &AnT_NuKeR

· 18 Replies · 1.2K views
X
X-Hacker OP ⭐ 18y
Evet Bu soruyu soruyorum kendıme çünkü hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım biliyorsunuz AnT_NuKeR Çarımtakasta çalınmıştı ve bende oyunu bırakmıştım 1.5 ay önce tekrar başladım AnT_NuKeR Çarım çalındıgında 70 di ve ondan bana kalan birşey vardı YANLIZ_KURT sabah 70 olmuşum dedım hem 20 k spmı harcayam hemde köpeğimi diriltem dedım çektim bi kuytuya tam gidicektım bişey dıkkatımı Çekti Resme Dikkat!!

- Resim Silinmiş.
18 Replies
S
Streetwise ⭐ 19y
Evet,yada sen ayarlamış olabilirsin 😜
X
X-Hacker OP ⭐ 18y
Saçmalama orda daha yeni dirilttım ve skillerımı açtım!
O
Senin Ant nukeri şu an bizim burdaki küçük çocuklar oynuyor. 🙄
B
Black Rain ⭐ 19y
büyk tesadüff umarım eski çarınıgeri alırsın 😢
S
😈 😈
X
X-Hacker OP ⭐ 18y

Bana onun sadece şifresını bulabılırmısın!
X
X-Hacker OP ⭐ 18y
Ben onlarla bu dünyada degil ötekı dünyada hesaplaşıcam HİÇ KIMSE ÖLÜMSÜZ DEGİLDİR'!
S
Arkadasım Güldügümü Yanlıs Anlamassın Umarım Komik Oldugu İçin Gülmüstüm...(Senin Durumuna Deil Dier Arkadasımızın Yazmasına)...
O

Denerim ama hepsi şopar başımı belaya sokmam umarım. 😁
S
Streetwise ⭐ 19y
Zaten sen ona şifresini bulursan o charın şifresini değiştirip geri almış olcak,vede senide kötü emellerine sokmuş olcak....
Windy
Windy ⭐ 19y

Denerim ama hepsi şopar başımı belaya sokmam umarım. 😁

Aman diyim umut bulaşma onlara Edirne gezisinde Selimiye Camiisinde azmı çektirdiler ya 🎅
A
addIcFb ⭐ 19y
Aman diyim umut bulaşma onlara Edirne gezisinde Selimiye Camiisinde azmı çektirdiler ya 🎅

Eğer düşündğüm gibiyse aman de 😈
Y
yeonyang ⭐ 19y
sen 69 ken wolfunda kesin 69 99,99 di ve ikinizde birden lvl atladiniz gap 0 ise expniz ayni olmasi gayet normal ^^
Windy
Windy ⭐ 19y

Hepsinin elinde aynı boncuklu kolyeler hepsi ayrı ayrı tanıtıyor 😄 hepsi almadan bırakmıyor 😄 ya o günü unutamıyorum 😄 adım başı aynı kolyelerden 😱 🎅
X
X-Hacker OP ⭐ 18y
Zaten sen ona şifresini bulursan o charın şifresini değiştirip geri almış olcak,vede senide kötü emellerine sokmuş olcak....

Ne Kötü emelınden bahsediosun sen kardeşim car benım çarım zaten ice oku sonra konuş allahımya :evil:
A
addIcFb ⭐ 19y

Hepsinin elinde aynı boncuklu kolyeler hepsi ayrı ayrı tanıtıyor 😄 hepsi almadan bırakmıyor 😄 ya o günü unutamıyorum 😄 adım başı aynı kolyelerden 😱 🎅

😁 😁
O

Doğrudur her gün geçtiğim yer hala satmaya çalışıyorlar. 😁

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: