Icerige atla
Extraloob

Sivilcesi olanlara benden tavsiye.

· 28 Yanıt · 10K görüntüleme
*
*Underground OP ⭐ 16y
Sivilce'lerden utanıyormusunuz ? Sevgilinizle buluşcaksınız yüzünüzde bir kaç sivilce mi var ? Buyrun İmex krem. Sabah uyandığınızda sürün cildinizin rengini aldığı için sivilceleri kapatacaktır. 1 gün sürer etkisi.

3 ay'da sivilcelerinizden kurtulmanız için etkili bir krem . Benzamycin . 3 Ay günlük yatarken cildinize sürün düzenli kullanırsanız etkisini görceksiniz.

Gene 3 ay düzenli olarak kullanağınız etkili bir krem . Tretin. 3 ay boyunca düzenli olarak kullanın etkisini göreceksiniz.

ve Son olarak İmex Sabun. Öncelikle sabunu ıslatın daha sonra cildinizide ıslatarak sabunu alın ve yüzünüze sürün iyice köpürtün ve yıkamadan 5-10 dk bekleyin sonra yıkayın bunu her gün 3 ay boyunca yaparak sivilcelerinizden kurtulun.

[uyari]Yüzünüzü her gün normal sabunla yıkamanızı tavsiye ederim.[/uyari]
28 Yanıt
Z
Zeratul ⭐ 18y
kullandınmı hepsini onaylımıdır ?
*
*Underground OP ⭐ 16y
Evet hepsini kullanmıştım sivilcelerim varken etkisini görmüştüm. Onaylı 👍
A
roaccutane, zoretanin rulez 😎 😈
T
taker1907 ⭐ 16y
en iyisi roaccutane hem doktor kontrollü hemde kaliteli ve tarafımdan onaylı
P
pink3434 ⭐ 18y
cleosin kullandım onaylı
C
Crisis ⭐ 19y
bu tip kremlere vs seylere gerek yok,beyaz hacısakir sabunu alıp sabah aksam yüzünüzü güzelce temizleyin.Cildi sıvı sabunlara göre daha kuru bıraktıgı icin ne yüzünüzde yag tabakası nede sivilce kalır.Hem daha pratik hem daha ucuz 😉
S
Smirnoff ⭐ 17y
Doktorunuza başvurmadan kullanmayınız doktor senin cildini kontrol ediyor ona göre verir ilacı
P
Prisoners ⭐ 18y
Denemek lazım ama işe yaramazsa !! 😠 😜
Sağol önerilerin için bro 🍺
*
*Underground OP ⭐ 16y
Denemek lazım ama işe yaramazsa !! 😠 😜
Sağol önerilerin için bro 🍺

Düzenli kullanırsan işe yarar bro'm ne demek 😘
L
bu tip kremlere vs seylere gerek yok,beyaz hacısakir sabunu alıp sabah aksam yüzünüzü güzelce temizleyin.Cildi sıvı sabunlara göre daha kuru bıraktıgı icin ne yüzünüzde yag tabakası nede sivilce kalır.Hem daha pratik hem daha ucuz ;)

Aynen dediğin gibi günde 2 kere normal sabunla yüzünüzü yıkayın hiç bir şey çıkmaz yüzünüzde.

Bazıları haftada 1 kere banyo yaparlar sonra bende sivilce var diye yakınırlar 😄
K
KB24 ⭐ 17y
bu ne ya satış temsilcileri gibi 😆

teşekkürler.^^
C
ergenlik sivilcesinin vakti gelmişse ve cildiniz müsaitse gelir suratınızı mayın tarlasına çevirir ve geçer gider 2 sene önce bu sorunu çekiyodum benzamycında kullandım gene geçmedi ama sonra kendiliğinden kayboldu 1 sene içinde.Her ne kadar boş olduğunu bilsemde söyliyeyim takmayın sivilceleri bazı insanlar büyük özgüven kaybı yaşar doğal olarak.Bu durum geçici sivilceler yüzünüzde ağrı falan yapıyorsa doktora gidin ama şekliniz şemaliniz bozuldu diye kendiliğinden geçicek bişeyi çok takmayın =)
S
SnowFlake ⭐ 18y
Kafanıza göre gidip ilaç almayın herkesin cilt tipi aynı değil, cildindeki tahriş derecesi aynı değil.
Bilinçli eczaneler asla reçetesiz vermiyor. Önce cildiye uzmanına görünün.
S
Smirnoff ⭐ 17y
2 sene önce benimde vardı kendiliğinden geçti sakın ama sakın sıkmayın ve oynamayın elleriniz kirliyken hele sakın dokunmayın yağlandığını hissettiğinizde sabuna gerek bile yok 2 avuç su atın yeter ilk başladığı zamanlar kafama çok takardım bazen büyük çıkardı okula gitmezdim utancımdan sonra sonra alıştırdım ve geçtiğini anladım psikolijiyle çok alakası var
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Gidip bir doktora görünün sivilcesi olan arkadaşlar.
Ps: Sivilce yüzünden piskolojik bunalıma giren kişilerde olabilir onlara tavsiyem gerçekten bir doktora görünmeleridir. ..
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
Bunlar boş muhabbet ya arada yüzümü normal sabunla yıkıyom yılda 1 sivilce çıkıyo
.NET
.NET ⭐ 19y
sivilcem yok benim muhaha 😈
[F New]Solo Gitarist
A
Aesify ⭐ 18y
sivilcem yok benim muhaha 😈

Sende Kötü Hiçbişey Yokki Bro 🎅
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Benim de çok vardı, ne ilaçlar, ne sabunlar kullandım geçmedi; zamanla geçti. 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.