Arkadaşlar Jigsaw arkadaşımız resimli anlatım yapmıştı .. Ama yeni gelen üyeler pek fazla Yönetimden Duyurular Bölümüne bakmadığı için bende bu bölümde Videolu anlatımını gösterdim.. .Umarım beğenirsiniz. (Dipnot: Ses fazla gelebilir. Siz isterseniz biraz kısın ama güzel şarkıdır 🙄 )
İşte Videomuz ! :
http://www.youtube.com/watch?v=jDXDJuqydTE
Siteye Resim Koyma (Videolu Anlatım)
· 38 Yanıt · 5.0K görüntüleme 0 okuyor
38 Yanıt
M
muratko193
⭐ 19y
Muzik Guzelmiş F... America Zuhahah
Muzik Guzelmiş F... America Zuhahah
hehehehe :))video nasıl Cool
Sabit,
American idiot hehe güzel anlatmışsın bunu izleyip de beceremezlerse o PC'yi bence aldıkları yere teslim etmeliler.
American idiot hehe güzel anlatmışsın bunu izleyip de beceremezlerse o PC'yi bence aldıkları yere teslim etmeliler.
Sabit,
teşekkürler ^^ american idiot en sevdiğim şarkıdır Very Happy
Sabit,
Boulevard of Broken Dreams de güzel. Fazla Green Day dinlemesem de arşivimde bulunur.
Sabit,
Boulevard of Broken Dreams de güzel. Fazla Green Day dinlemesem de arşivimde bulunur.
şimdi onu dinliyom Very Happy o da güzel
Ministry- Just One Fix de dehşet bişey Very Happy
R
renklibere
⭐ 19y
jason valla bravo harika yapmışsın eline sağlık
deneme yapalım hemen
-Resim Silinmiş.
deneme yapalım hemen
-Resim Silinmiş.
ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
ha bide ;
artık bütün paylaşımlarımı videolu yapıcam Very Happy
ha bide ;
artık bütün paylaşımlarımı videolu yapıcam Very Happy
Cool. Cool
R
renklibere
⭐ 19y
20 mart 2007 saat 16:31 tarihinden beri beceremediğim işi becerdim gerçekten saolsın oldu valla
bide video çekimi videolu anlat Mr. Green
Ehuehe. Camtasia Studio ile yapmış arkadaş.
mükemmel işler çıkartıyorsunuz öpüyorum gözlerinizden orada da yanıtladım.com extrabeer
Valla ne diem gozlerinden operim.Saygılarımı iletirim basarıların dewamını dilerim
thx Twisted Evil
A
afacan_gokhan
⭐ 19y
Sabit,
bıde kendılerini en yakın kopruden atmalarını tavsıye edebilirim
tekrar teşekkürler
bu arada up
bu arada up
ellerine saglık..
tek kelime ile harikasın extraokk
saol canem :)))
annatım guzel seni bravo :))
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap