Merhaba Sn. Yetkililer,
Logo ve bannerımızın bulunduğu bölümde garip şekiller oluşmuş, skiden mavi olan, başlıkların bulunduğu bölümler beyaz olmuş. Bir sorun mu var yoksa yine muhteşem yeniliklerin başalngıcı mı? 😜
Saygılarımla, 😎
Scorpio
Siteye ne oluyor?
· 27 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
Bu şekil bir sorun olamayacağına göre yenilik 😎
J
Jason Walker
⭐ 19y
Merhaba Sn. Yetkililer,
Logo ve bannerımızın bulunduğu bölümde garip şekiller oluşmuş, skiden mavi olan, başlıkların bulunduğu bölümler beyaz olmuş. Bir sorun mu var yoksa yine muhteşem yeniliklerin başalngıcı mı? 😜
Saygılarımla, 😎
Scorpio
Neden ChosenOne ile yazmadın? Banlanmaktan mı korkuyorsun? 😜
Sitede ki yenilikler. Bizi takipte kalın. 🎭
S
Streetwise
⭐ 19y
Bizi takipte kalın,bütün herkes bizi konuşucak yeniliklerimizle... 😎
Merhaba Sn. Yetkililer,
Saygılarımla, 😎
Scorpio
Neden ChosenOne ile yazmadın? Banlanmaktan mı korkuyorsun? 😜
Sitede ki yenilikler. Bizi takipte kalın. 🎭
😆 Hayır. Sadece Old School isteğinde bulumak için bu üyeliğime girdim, girmişken bunla yazayım dedim. Peki siz takipteyiz.. 😘
canımız sıkıldıkça siteyi yeniliyoruz 😎
Bizi takipte kalın,bütün herkes bizi konuşucak yeniliklerimizle... 8)
Of of off! Böyle dediğinize göre baya büyük yeniliklerimiz var yılbaşına özel. Hadi hayırlısı! 🎅
canımız sıkıldıkça siteyi yeniliyoruz 8)
😁 Durmak bize yakışmaz zaten. 😄
scorpio zorun ne ki 2 tane üyelik kullanıyorsun? 😆 hem yasak değil miydi birden fazla üyelikle forumda yazı yazmak? 🙄
scorpio zorun ne ki 2 tane üyelik kullanıyorsun? 😆 hem yasak değil miydi birden fazla üyelikle forumda yazı yazmak? 🙄
Nedenini yukarda söyledim. Bu benim ilk üyeliğim. Old School olmak için buna girmiştim sadece. Girmişken bunla açayım dedim. 2 üyelikle yazı yazmanın yasak olduğunu ilk defa senden duydum. Böyle birşey mi var? 🙄
J
Jason Walker
⭐ 19y
Nedenini yukarda söyledim. Bu benim ilk üyeliğim. Old School olmak için buna girmiştim sadece. Girmişken bunla açayım dedim. 2 üyelikle yazı yazmanın yasak olduğunu ilk defa senden duydum. Böyle birşey mi var? 🙄
Evet, var. 🎭
forum kurallarında öyleydi sanki. hem de mantığına normal mi geliyor senin 2 ayrı üyelikle forumda takılmak? 😆 benim mantığıma aykırı geliyor valla. ama seni bilemem. (:
Evet, var. 🎭
Tamam Kaan abi. Bilmiyordum. Bir daha olmaz. Hemen öbürüne geçiyorum. 👋
forum kurallarında öyleydi sanki. hem de mantığına normal mi geliyor senin 2 ayrı üyelikle forumda takılmak? 😆 benim mantığıma aykırı geliyor valla. ama seni bilemem. (:
Banada öyle geliyor. Zaten ikisiyle takılmıyorum. Birini kullanıyorum. 👋
Geldim. Tamam artık bu konu kilitlenebilir bence. Neler olduğunu anladık nasıl olsa. 🎭
J
Jason Walker
⭐ 19y
Public'te ismimle hitap edilmesinden hiç HOŞLANMAM!
Özür dilerim Jason. 😳 😎
Şimdi yazacağım şeyi tahmin edebiliyorsundur değil mi 😁
J
Jason Walker
⭐ 19y
Şimdi yazacağım şeyi tahmin edebiliyorsundur değil mi 😁
Evet.
STFU. 😁
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Bu Üyeliğin Hem Old schoola giremez ;=)
Bu Üyeliğin Hem Old schoola giremez ;=)
Biliyorum da orasını bana bıraksanız olmaz mı? Bu konuda yorum istediğimi hatırlamıyorum. 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap