Icerige atla
Extraloob

Siteye ne oluyor?

· 27 Yanıt · 2.5K görüntüleme
G
Gondor OP ⭐ 18y
Merhaba Sn. Yetkililer,

Logo ve bannerımızın bulunduğu bölümde garip şekiller oluşmuş, skiden mavi olan, başlıkların bulunduğu bölümler beyaz olmuş. Bir sorun mu var yoksa yine muhteşem yeniliklerin başalngıcı mı? 😜

Saygılarımla, 😎
Scorpio
27 Yanıt
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Bu şekil bir sorun olamayacağına göre yenilik 😎
J
Merhaba Sn. Yetkililer,

Logo ve bannerımızın bulunduğu bölümde garip şekiller oluşmuş, skiden mavi olan, başlıkların bulunduğu bölümler beyaz olmuş. Bir sorun mu var yoksa yine muhteşem yeniliklerin başalngıcı mı? 😜

Saygılarımla, 😎
Scorpio

Neden ChosenOne ile yazmadın? Banlanmaktan mı korkuyorsun? 😜

Sitede ki yenilikler. Bizi takipte kalın. 🎭
S
Streetwise ⭐ 19y
Bizi takipte kalın,bütün herkes bizi konuşucak yeniliklerimizle... 😎
G
Gondor OP ⭐ 18y
Merhaba Sn. Yetkililer,

Saygılarımla, 😎
Scorpio

Neden ChosenOne ile yazmadın? Banlanmaktan mı korkuyorsun? 😜

Sitede ki yenilikler. Bizi takipte kalın. 🎭

😆 Hayır. Sadece Old School isteğinde bulumak için bu üyeliğime girdim, girmişken bunla yazayım dedim. Peki siz takipteyiz.. 😘
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
canımız sıkıldıkça siteyi yeniliyoruz 😎
G
Gondor OP ⭐ 18y
Bizi takipte kalın,bütün herkes bizi konuşucak yeniliklerimizle... 8)

Of of off! Böyle dediğinize göre baya büyük yeniliklerimiz var yılbaşına özel. Hadi hayırlısı! 🎅

canımız sıkıldıkça siteyi yeniliyoruz 8)

😁 Durmak bize yakışmaz zaten. 😄
M
Meddah ⭐ 18y
scorpio zorun ne ki 2 tane üyelik kullanıyorsun? 😆 hem yasak değil miydi birden fazla üyelikle forumda yazı yazmak? 🙄
G
Gondor OP ⭐ 18y
scorpio zorun ne ki 2 tane üyelik kullanıyorsun? 😆 hem yasak değil miydi birden fazla üyelikle forumda yazı yazmak? 🙄

Nedenini yukarda söyledim. Bu benim ilk üyeliğim. Old School olmak için buna girmiştim sadece. Girmişken bunla açayım dedim. 2 üyelikle yazı yazmanın yasak olduğunu ilk defa senden duydum. Böyle birşey mi var? 🙄
J

Nedenini yukarda söyledim. Bu benim ilk üyeliğim. Old School olmak için buna girmiştim sadece. Girmişken bunla açayım dedim. 2 üyelikle yazı yazmanın yasak olduğunu ilk defa senden duydum. Böyle birşey mi var? 🙄

Evet, var. 🎭
M
Meddah ⭐ 18y
forum kurallarında öyleydi sanki. hem de mantığına normal mi geliyor senin 2 ayrı üyelikle forumda takılmak? 😆 benim mantığıma aykırı geliyor valla. ama seni bilemem. (:
G
Gondor OP ⭐ 18y

Evet, var. 🎭

Tamam Kaan abi. Bilmiyordum. Bir daha olmaz. Hemen öbürüne geçiyorum. 👋
G
Gondor OP ⭐ 18y
forum kurallarında öyleydi sanki. hem de mantığına normal mi geliyor senin 2 ayrı üyelikle forumda takılmak? 😆 benim mantığıma aykırı geliyor valla. ama seni bilemem. (:

Banada öyle geliyor. Zaten ikisiyle takılmıyorum. Birini kullanıyorum. 👋
C
ChosenOne ⭐ 18y
Geldim. Tamam artık bu konu kilitlenebilir bence. Neler olduğunu anladık nasıl olsa. 🎭
J

Public'te ismimle hitap edilmesinden hiç HOŞLANMAM!
C
ChosenOne ⭐ 18y

Özür dilerim Jason. 😳 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Şimdi yazacağım şeyi tahmin edebiliyorsundur değil mi 😁
J

Şimdi yazacağım şeyi tahmin edebiliyorsundur değil mi 😁

Evet.

STFU. 😁
_
_HaNNiBaL_ ⭐ 19y
Bu Üyeliğin Hem Old schoola giremez ;=)
C
ChosenOne ⭐ 18y
Bu Üyeliğin Hem Old schoola giremez ;=)

Biliyorum da orasını bana bıraksanız olmaz mı? Bu konuda yorum istediğimi hatırlamıyorum. 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: