Icerige atla
Extraloob

siteninn teması neden bozuk çıkıyo yha

· 16 Replies · 1.3K views
J
JimCarrey OP ⭐ 19y
kaç gündür böle bişi anlaşılmıyoo Confused Rolling Eyes Arrow Neutral
16 Replies
B
firefox yükle
J
JimCarrey OP ⭐ 19y
o ney Confused
B
tıkla
interneti ie yerine firefoox programıyla açıyosun hem kullanışlı,hem güvenli,hem rahat,hem kaliteli
biras fazlamı abarttım ne Mr. Green
J
JimCarrey OP ⭐ 19y
saoll da hep bölemi açılcakk Surprised Confused
B
bı zamn sonra duzelır inş.
R
Remi ⭐ 19y
bende explorer kullanıyorum bende de mi aynı sorun oluşur?
C
Caprice ⭐ 19y

bende explorer kullanıyorum bende de mi aynı sorun oluşur?

Sorun yoksa şuan ie de bişey olmaz..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
genel itibari ile sorun yok beyler sorun yaşayanlar bölgesel anlık bir sorunun sonucu sıkıntı çekiyorlar kaç kere açıkladım sorununuzu ve çözüm yollarını sorunu olmayanlar browser ayarları ile oynamasınlar lütfen santam
M
MoonLife ⭐ 19y
evet ben sırf daha güzel giriyim die bu siteye firefox yükledim
N

evet ben sırf daha güzel giriyim die bu siteye firefox yükledim

+1546815hdgkhlkh

1 gün extraya girmedim o haldeyken çünkü herşeyi okuması gıcık oluyodu
sonra sıkıldım girdim baktım topice firefox yükle geçer diyo sırf site için yükledim
B
firefox'u öcü gibi görüyorrsunuz sizi çok güzel bir hizmet sunan kullanışlı bir porgramla tanıştırıyoruz daha ney Cool
N
Nebula ⭐ 19y
Sırf site için yükledim FireFoxu ve Explorerdan daha kalite bişey.Hızlı internet derlerdide inanmazdım.Sayfalar şimşek gibi açılıo.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
firefox candır, şiddetle tavsiye ederim ilk çıktığı günden beri takip ederim o zamanalr betası bile yokken kendi çapında geceleri güncellenen ve yayınlanan bir browserdı halen aynı hızını koruyor aynı biz gibi Cool
B

firefox candır, şiddetle tavsiye ederim ilk çıktığı günden beri takip ederim o zamanalr betası bile yokken kendi çapında geceleri güncellenen ve yayınlanan bir browserdı halen aynı hızını koruyor aynı biz gibi Cool

+1903
R
Remi ⭐ 19y
firefox u bende kullanıyodum taki frmat atana kadar yüklicemde firefoxu bunun explorer dan bi çözümü yok mu sinir bozucu bi olayda?

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: