kaç gündür böle bişi anlaşılmıyoo Confused Rolling Eyes Arrow Neutral
siteninn teması neden bozuk çıkıyo yha
· 16 Replies · 1.3K views 0 reading
16 Replies
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
firefox yükle
o ney Confused
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
tıkla
interneti ie yerine firefoox programıyla açıyosun hem kullanışlı,hem güvenli,hem rahat,hem kaliteli
biras fazlamı abarttım ne Mr. Green
interneti ie yerine firefoox programıyla açıyosun hem kullanışlı,hem güvenli,hem rahat,hem kaliteli
biras fazlamı abarttım ne Mr. Green
saoll da hep bölemi açılcakk Surprised Confused
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
bı zamn sonra duzelır inş.
bende explorer kullanıyorum bende de mi aynı sorun oluşur?
bende explorer kullanıyorum bende de mi aynı sorun oluşur?
Sorun yoksa şuan ie de bişey olmaz..
genel itibari ile sorun yok beyler sorun yaşayanlar bölgesel anlık bir sorunun sonucu sıkıntı çekiyorlar kaç kere açıkladım sorununuzu ve çözüm yollarını sorunu olmayanlar browser ayarları ile oynamasınlar lütfen santam
evet ben sırf daha güzel giriyim die bu siteye firefox yükledim
N
NephilimAngel
⭐ 19y
evet ben sırf daha güzel giriyim die bu siteye firefox yükledim
+1546815hdgkhlkh
1 gün extraya girmedim o haldeyken çünkü herşeyi okuması gıcık oluyodu
sonra sıkıldım girdim baktım topice firefox yükle geçer diyo sırf site için yükledim
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
firefox'u öcü gibi görüyorrsunuz sizi çok güzel bir hizmet sunan kullanışlı bir porgramla tanıştırıyoruz daha ney Cool
Sırf site için yükledim FireFoxu ve Explorerdan daha kalite bişey.Hızlı internet derlerdide inanmazdım.Sayfalar şimşek gibi açılıo.
firefox candır, şiddetle tavsiye ederim ilk çıktığı günden beri takip ederim o zamanalr betası bile yokken kendi çapında geceleri güncellenen ve yayınlanan bir browserdı halen aynı hızını koruyor aynı biz gibi Cool
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
firefox candır, şiddetle tavsiye ederim ilk çıktığı günden beri takip ederim o zamanalr betası bile yokken kendi çapında geceleri güncellenen ve yayınlanan bir browserdı halen aynı hızını koruyor aynı biz gibi Cool
+1903
firefox u bende kullanıyodum taki frmat atana kadar yüklicemde firefoxu bunun explorer dan bi çözümü yok mu sinir bozucu bi olayda?
Log in to write a reply.
Log In