Icerige atla
Extraloob

!!! Sitedeki Bayan Sayısının Artması İçin !!!

· 87 Yanıt · 4.8K görüntüleme
S
SnowFlake OP ⭐ 18y
Merhabalar,
sitemizde bayan sayısının çok az olması nedeni ile bu yazıyı yazmaya karar aldık.
Şimdi sizlere siteye bayan çekmek için yapılabilecek şeylerden bahsetmeye çalışacağım.
Sitenin reklamı genellikte silkroadda global atılarak yapılıyor bu da siteye sadece erkek getiriyor.Reklam yaparken üye çoğunluğunu bayanların oluşturduğu siteler tespit edilip, güzel bir metin hazırlanarak pm atılmalıdır.Site silkroad bilgi paylaşım sitesi ancak bunun yanısıra bir bayanın ilgisini çekecek bölüm çoğunluğu da mevcut.Yaptığımız reklamlarda bunlara dikkat çekmeliyiz. Bazı beylerin bayanlar hakkında yaptıkları eleştirilerde, açtıkları başlıklarda dozu kaçırdıklarını görüyorum.Bunlar siteyi gezmekte olan bir bayanın keyfini kaçıracak siteden soğutacak davranışlardır.Dikkat çok önemli bir etken atılan mesajlara özen gösterilmeli her yazılacak şey yazılmadan önce düşünülüp gözden geçirilip atılmalıdır.Post kasmak uğruna bu tür davranışlardan sakınılmalıdır.Tartışmalarımızda seviyeli konuşmalı kalp kırmamaya çalışmalıyız.Yapılan imza ve avatarlarda aşırıya kaçmamak daha iyi olur görüşündeyim.Sitede bayanların ilgisini çekecek yeni bölümler açmalıyız.Hatta yapacağımız sevimli yarışmalarla ilgiyi artırabiliriz
Bunlar yapılabilecek bazı şeyler üzerinde düşünülmeli zamanla rayına oturtulmalı.Başardığımızda sitenin bayan potansiyeli artacaktır
Sizlerin de önerilerini bekleriz beyler.

Saygılarımla,

SnowFlake

exl2014-logo1.png
Dosyalar (1)
87 Yanıt
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y
Global olsun yakışır 😎

Katılıyorum hepsine 😊
D
dR.NooB ⭐ 19y
Sitede bayanların ilgisini çekecek yeni bölümler açmalıyız..

Mesela bir bayan olarak nasıl bir bölüm olsun isterdin ? 🙄
S
SnowFlake OP ⭐ 18y
teşekkürler 😎
S
SnowFlake OP ⭐ 18y
Sitede bayanların ilgisini çekecek yeni bölümler açmalıyız..

Mesela bir bayan olarak nasıl bir bölüm olsun isterdin ? 🙄

Bunlar yapılabilecek bazı şeyler üzerinde düşünülmeli zamanla rayına oturtulmalı.

zamanla hepsine karar verip hayata geçireceğiz 😎
Windy
Windy ⭐ 19y
Bir ara vardı bayanlara özel bölümler diye yanlış hatırlamıyorsam,ama tutmamıştı 😊

Güzel yazmışsın,inş. istediğin sonuca varırsın 😊

Fakat: Erkeklerin sayısının yeterince fazla olduğu bir yere,kızlar geliyorsa,sonucu bek hayra-alamet değildir ☕
B
bannedddd ⭐ 19y
Reklam yaparken üye çoğunluğunu bayanların oluşturduğu siteler tespit edilip, güzel bir metin hazırlanarak pm atılmalıdır.

Bence bu bize yakışmaz. Sonuçta bizim siteye de gelip üye çekmek için herkese pm atıldığını biliyoruz ve ne derece rahatsız olunduğunun da farkındaydık. Şimdi gidip bile bile aynı şeyi bizim yapmamız hoş olmaz. 🙄 😉
S
İsterseniz Başlangıcı Ben Yapabilirim ;
- Resim Silinmiş.

Söz Konusu Bayanın İlgisini Çekmekse El İşi Bölümü Tutacaktır 🎭
M
Midbroke ⭐ 18y
Saçmalamışsın StarkDrache ^^ Belki olabilir ama . 😄
S
Saçmalamışsın StarkDrache ^^ Belki olabilir ama . :D

Neden Saçma Olsun?
Herkesin Bildiği Gibi Bayanların En Çok Hoşlandığı Uğraşlardan Biriside El İşidir. Ben Sadece Fikrim Sundum. İsteyen Destekler İstemeyen Desteklemez. Ama Bayanların Oldugu Yerde El İşi Bölümü Olmassa Olmazlardandır Kanımca 🙄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Sitenin reklamı genellikte silkroadda global atılarak yapılıyor bu da siteye sadece erkek getiriyor.Reklam yaparken üye çoğunluğunu bayanların oluşturduğu siteler tespit edilip, güzel bir metin hazırlanarak pm atılmalıdır.Site silkroad bilgi paylaşım sitesi ancak bunun yanısıra bir bayanın ilgisini çekecek bölüm çoğunluğu da mevcut.Yaptığımız reklamlarda bunlara dikkat çekmeliyiz.

exl2014-logo1.png

ellerinden öper ☕
Dosyalar (1)
M
Ben kız arkadaşımı üye yaptım siteye bir daha girmedi ^^

Hatta neden girmiyorsun diye sordum çokda güzel bir cevap verdi..

Cevap bende kalsın umuma kapalı..
D
Downfall ⭐ 19y
Gayet güzel bir düşünce^^ Up diyorum...
S
SnowFlake OP ⭐ 18y
düşüncelerimi beğenen beğenmeyen herkese teşekkürler...
O
Hülya çok düzgün düşünmüşsün bencede artık bayanlar gelmeli^^
M
Macro ⭐ 19y
Kız arkadaşım üye oldu ama bazı nedenlerden dolayı girmiyor
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çabaların için çok teşekkür ederim canımcım umarım hayal ettiğimiz sayıda bayan adminlere kavuşuruz.
S
Streetwise ⭐ 19y
Abi senin için İngiliz bir bayan üye bulucam,bu siteye,hem sen ona Türkçe'de öğretirsin,bakarsın ileride adminde yaparsın onu 😜
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
bayan üyeleri çekmek güzel olur siteye farklılık qelir ama imzalar ve avatarlar + konuşmalar pek de bu konu doğrultusunda değil neyse güzel konu elimizden qleni yapmalıyız uppidik...
B
BlueLight ⭐ 18y
Yimak Bölümü Olsun xD
Bir Sürü [Ç]alıntı yaparım DAyımın [ç]alıntılarından acaba oda kimden [ç]alıntı yapmıştır belki onun [ç]alıntı yaptıgı kişilerde başkasından [ç]alıntı yapmış olabilir ..... xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: