sayın yöneticiler galiba bnde yada sitede bir sorun var...
son 1 haftadır saat 11:00-20:30 saatlari arasında site dehşet yavaşlıyo fakat diyer zmnlarda normal hatta çok hızlı...
nedeni nedir acep...
sitede onlinesayısının o saatlerde fazla olması mı?
neyse siz bişi soyleyin bnde teori üretmeye başladım yaw 😁
sitede sorun mu var acep yoksa bnde mi?
· 8 Yanıt · 973 görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
pek bir yavaşlık farketmedim lakin 1 haftadır genel itibarıyla adsl2 çıktığından beri nette bir yavaşlama mevcut bende.
11.00 20.30 saatleri arasında bendede bir yavaşlama var sitede. O saatlerde herkes dalıyor siteye, ondan bir yavaşlama var. Ayrıca ADSL 2 (extranın dediği gibi) bütün altyapının değiştirilmesine sebep oldu ve interneti alak bullak etti. (bunu türkiyeden bütün arkadaşlarım söylüyor)
11.00 20.30 saatleri arasında bendede bir yavaşlama var sitede. O saatlerde herkes dalıyor siteye, ondan bir yavaşlama var. Ayrıca ADSL 2 (extranın dediği gibi) bütün altyapının değiştirilmesine sebep oldu ve interneti alak bullak etti. (bunu türkiyeden bütün arkadaşlarım söylüyor)
hmm demek bu yüzden bu kdr 🕵️ neyse anladım çok tşk 🍺
T
TitusPullo
⭐ 19y
Ama en kısa zamanda yerine oturacaktır.
pek bir yavaşlık farketmedim lakin 1 haftadır genel itibarıyla adsl2 çıktığından beri nette bir yavaşlama mevcut bende.
Ben TTnet 'teki hatunları aradım, bana gönderdikleri sinyalleri eskiye döndürttüm. Herhangi bir sorun yok. Eski ayarlardan ve sinyallerden giriyorum 🤘
Ben TTnet 'teki hatunları aradım, bana gönderdikleri sinyalleri eskiye döndürttüm. Herhangi bir sorun yok. Eski ayarlardan ve sinyallerden giriyorum 🤘
işini biliyon hoca 😁 (ben de 250 kontör yükledim konbara boş) 😐
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
işini biliyon hoca 😁 (ben de 250 kontör yükledim konbara boş) :|
Gecmis Olsun Kardeş...
Hello world
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap