Icerige atla
Extraloob

Site Helper ~ OSKIJEN

· 31 Yanıt · 3.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
:idea: :idea: Site Helper ~ OSKIJEN :idea: :idea:

artık yeni bir bölüm yeni bir rütbe ve yeni bir özellik ile OSKIJEN sitemize demir atmış bulunmaktadır, kendisinin bu güne kadar bizlere olan desteği ve güzellikleri ile bunu hakettiğini düşündüğümden bunu ona armağan ediyorum kalbimiz seninle güzelim hayırlı olsun yeni bölümün.

Saygılarımla,
exl2014-logo1.png
Dosyalar (1)
31 Yanıt
D
D4_Thieves ⭐ 19y
hayırlı olsun.
N
Narcisse ⭐ 19y
ne işe yarıcak bu anlatırmısın biraz extraloob
M
MoonLife ⭐ 19y
okan abi biraz bilgi alabilir miyiz bu bölümle ilgili ne tür özellikleri var yetkileri neler vs.
X
XER0 ⭐ 19y
Hayırlı olsun

+

okan abi biraz bilgi alabilir miyiz bu bölümle ilgili ne tür özellikleri var yetkileri neler vs.
L
Leader ⭐ 19y
Hayırlı Olsun !
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
tek başına olacağı bir rütbedir, kendisine özel bir bölümü mevcuttur ve kendi istediği sürede oranın tek haklarına sahip kişi olarak kalacaktır.
B
Beijo ⭐ 19y
hayırlı olsun bu sitede gördüğüm en güzel charları yapılandıran tek kişi...usta... 😜
O
OSKIJEN ⭐ 19y
Bir Yetkiye yada bir rütbeye ihtiyacım yok.Sizlerle birlikte olabilmek hoş sohbetlere katılabilmek benim için zaten başlı başına bir terfi bir rütbe bir vasıftır.

Teşşekkür eder.Site ile ilgili görüşlerinizde Destekçiniz olabilirim.
Her Ne kadar saklasamda Photoshop Eğitmeniyim-En İyi Hybird char Yapılandırıcılarından Biriyim-Alkolden Anlayan bir içiciyim-Sigarayı Bırakmış ve Nasıl Bırakılacağı Konusunda Seminer vermiş biriyim işte 😊 he bide Şu saat itibari ile sarhoşum
S
screamadle ⭐ 19y
Işte gerçekten hayırlara vesile olması temenni edilen bir durum 😉
R
Bir Yetkiye yada bir rütbeye ihtiyacım yok.Sizlerle birlikte olabilmek hoş sohbetlere katılabilmek benim için zaten başlı başına bir terfi bir rütbe bir vasıftır.

Teşşekkür eder.Site ile ilgili görüşlerinizde Destekçiniz olabilirim.
Her Ne kadar saklasamda Photoshop Eğitmeniyim-En İyi Hybird char Yapılandırıcılarından Biriyim-Alkolden Anlayan bir içiciyim-Sigarayı Bırakmış ve Nasıl Bırakılacağı Konusunda Seminer vermiş biriyim işte 😊 he bide Şu saat itibari ile sarhoşum

Kendimden utantım.Kendime şu soruyorum ben neyim ? 😁
O
OSKIJEN ⭐ 19y
bu sitede isen boş biri değilsinidir eminim
M
İlk help benden olsun sigarayı bırakmak ve bırakmamak konusunda ciddi bir içsavaş yaşıyorum..
C
Crown ⭐ 19y
Hayırlı olsun hacım bu forumda nice günlere.

MetalMilitia bırakabiliyorsan bir an bile düşünme bırak hayat fani.
A
Hayırlı olsun 😊
L
Leo ⭐ 18y
Hayırlı olsun ❗
T
TitusPullo ⭐ 19y
Hayırlı olsun oskijen. Rutbenin sana yakıştığını düşünüyorum.
Q
Quincey ⭐ 18y
hayırlı olsun 😎
J
Hayırlı olsun. 🍺
R
RoyalFlush ⭐ 19y
İlk help benden olsun sigarayı bırakmak ve bırakmamak konusunda ciddi bir içsavaş yaşıyorum..

O dertten bende muzdaripim maalesef.Hem ciğere hem cebe zararlı,ama yinede bırakılmıyor meret.Sürekli erteliyorum,şu olsun bırakacağım,bu olsun bırakacağım vs. Şu ve Bu olur ama yinede bırakamam...Büyük bir sorun yani.

Bu arada hayırlı olsun OSKIJEN 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: