Icerige atla
Extraloob

Site Banneri..Değişikliği

· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

şu siyah renk içnideki banner değiştirsek iyi fikir olmazmı yerine daha güzel şöyle bir banner koysak..Üstadlarımızdan bir Banner yapmaları istesek Ronin ve Pennywise...çok eski bir banner yenilemek lazım siz ne diyorsunuz??
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
18 Yanıt
M
MakmeN ⭐ 19y
bencede guzel fikir pek guzel durmuo
K
karakuwet ⭐ 19y
Aynen GüzeL olur
H
HosenberG ⭐ 19y
cook eski bannerimiz bi yenisi olsa cooook güzel olur Mr. Green Mr. Green
M
mai_mai ⭐ 19y
Arkdaşlar Extra dediki bir banner yapılma olayı söz konusu ise bu resimdeki ablayı kullanacakmışız Mr. Green , bir de becerebilen biri bu ablanın güzel bir avatarını yapıp bana ö.m dan atacakmış , avatar güzel olmazsa diye önlem olaraktan da şöyle yine bu ablanın süslediği üzerinde de janjanlı bir şekilde " eccchhhi mai_mai " yazan bir imzayı yine bana özel mesajdan ulaştıracakmışsınız , admin öyle dedi , extranın başka bir isteği olursa ben size iletirim extraokk
-Resim Silinmiş.
H
HosenberG ⭐ 19y
hmm bu arada banada güzel bi avatar falan dermisin Twisted Evil Twisted Evil mai_mai
bu taktik tutmas yaw Mr. Green Mr. Green
M
mai_mai ⭐ 19y
walla bence bir banner yapılacaksa bu abla kesinlikle o bannerın baş köşesinde olmalı :?!!!
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Arkdaşlar Extra dediki bir banner yapılma olayı söz konusu ise bu resimdeki ablayı kullanacakmışız Mr. Green , bir de becerebilen biri bu ablanın güzel bir avatarını yapıp bana ö.m dan atacakmış , avatar güzel olmazsa diye önlem olaraktan da şöyle yine bu ablanın süslediği üzerinde de janjanlı bir şekilde " eccchhhi mai_mai " yazan bir imzayı yine bana özel mesajdan ulaştıracakmışsınız , admin öyle dedi , extranın başka bir isteği olursa ben size iletirim extraokk
-Resim Silinmiş.

abi hatun dediğin harbiden böyle olmalı ince belli olduğu gibi kalçaları da geniş olmalı off bu bitirdi beni ben kaçanzi topicten hemen Mr. Green Twisted Evil

-Resim Silinmiş.
ron veya penny bunun aynısını yapabilir pencerede bizim banner gibi petler ticket lar sembolleri geçebilir lakin boyutu 468*60 olmalı Wink
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
o zaman değiştirelim yani.. Twisted Evil
P
pfffffff ⭐ 19y
aslinda fikir guzel

ama oneri yapiyorsan koyacagimiz banneride yapman lazim
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
Shocked Shocked Shocked

eueheueheuh Mr. Green
3
3nToX ⭐ 19y
elaziglee yok daha neler Very Happy
adamı öneri yaptığına pişman ettin Twisted Evil
A
Aresa ⭐ 19y
mod lar bunun içindir Very Happy
P
pfffffff ⭐ 19y
Cool
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
ama ben fazla ps bilmiyorum ki sadece..boydan boya www.extraloob.com yazmayı biliyorum bunuda bebekler bile biliyor yau.. Crying or Very sad Crying or Very sad
C
Comax ⭐ 19y
Yapsam mı acaba bişiler headbang2ft9 ilgilenen oluR mu ki ? kahvekeyfi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Yapsam mı acaba bişiler headbang2ft9 ilgilenen oluR mu ki ? kahvekeyfi

sen yap ben ilgilenirim perde
_
guzel olurr

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap