BurakK* isimli üyeliğim çalındı şahıs nick ve şifre değişimi yapmış yardım edebilirmisiniz.
Site Admin Ve Maneger Lütfen Bakınız.
· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
ok ilgileniyoruz.
asdasd
20 post olsunda sana msj atabılıyım dıye abi
hacım bu kadar panikleme o kişi banlı şuanda sende üyeliğine kavuşacaksın merak etme panik yapmana gerek yok sakin ol 😉
sweetCHIEF
⭐ 17y
hacım bu kadar panikleme o kişi banlı şuanda sende üyeliğine kavuşacaksın merak etme panik yapmana gerek yok sakin ol ;)
+ Swee
hayır okan abı pm attıda ona cevap vermek ıcın
istediğim cevapları atamadın ki...
bu işin içinde bir iş var 🤔
Yok işin içinde iş falan. Msnde bilgilerini doğru verdi lakin ben nerden bileceğim onun 852852 olduğunu ? Bana öm ile dmod başvurusunu yollamasını söyledim ama o ısrarla yollamıyor.
[F New]Solo Gitarist
durun durun ben çözerim şimdi.
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Birde bana cevap veren olsa bari 🙄 🙄
Yok işin içinde iş falan. Msnde bilgilerini doğru verdi lakin ben nerden bileceğim onun 852852 olduğunu ? Bana öm ile dmod başvurusunu yollamasını söyledim ama o ısrarla yollamıyor.
yaa msn de konustuk ya sende hasan abi sayesınde sana tc kımlık nomu hatta birdaha verdım sonra abım bı yere gıttı o aralıkta konustk senle :(
yaa msn de konustuk ya sende hasan abi sayesınde sana tc kımlık nomu hatta birdaha verdım sonra abım bı yere gıttı o aralıkta konustk senle :(
Tamam. Bilgiler doğru. Ama ben nerden bileceğim yeni şifreyi hangi kullanıcıya atacağımı ? Ondan deneme moderatör başvurunu bana atar mısın?
[F New]Solo Gitarist
Tamam. Bilgiler doğru. Ama ben nerden bileceğim yeni şifreyi hangi kullanıcıya atacağımı ? Ondan deneme moderatör başvurunu bana atar mısın tekrar ?
yenıden atarsam bu uyelıklemı devam edıceyım deneme modeatör lüğüme?
Tamam. Bilgiler doğru. Ama ben nerden bileceğim yeni şifreyi hangi kullanıcıya atacağımı ? Ondan deneme moderatör başvurunu bana atar mısın tekrar ?
yenıden atarsam bu uyelıklemı devam edıceyım deneme modeatör lüğüme?
Hayır. Eskisinin banı açılacak, şifresi değiştirilecek, dmod olarak atanıp sana teslim edilecek.
[F New]Solo Gitarist
ok vait
Yollandı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap