Icerige atla
Extraloob

Site Admin Ve Maneger Lütfen Bakınız.

· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme
8
852852 OP ⭐ 17y
BurakK* isimli üyeliğim çalındı şahıs nick ve şifre değişimi yapmış yardım edebilirmisiniz.
18 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ok ilgileniyoruz.
8
852852 OP ⭐ 17y
asdasd
8
852852 OP ⭐ 17y
20 post olsunda sana msj atabılıyım dıye abi
A
Arcadia ⭐ 17y
hacım bu kadar panikleme o kişi banlı şuanda sende üyeliğine kavuşacaksın merak etme panik yapmana gerek yok sakin ol 😉
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
hacım bu kadar panikleme o kişi banlı şuanda sende üyeliğine kavuşacaksın merak etme panik yapmana gerek yok sakin ol ;)

+ Swee
8
852852 OP ⭐ 17y
hayır okan abı pm attıda ona cevap vermek ıcın
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
istediğim cevapları atamadın ki...
A
Arcadia ⭐ 17y

bu işin içinde bir iş var 🤔
.NET
.NET ⭐ 19y

Yok işin içinde iş falan. Msnde bilgilerini doğru verdi lakin ben nerden bileceğim onun 852852 olduğunu ? Bana öm ile dmod başvurusunu yollamasını söyledim ama o ısrarla yollamıyor.
[F New]Solo Gitarist
P
Prada ⭐ 19y
durun durun ben çözerim şimdi.
O
Birde bana cevap veren olsa bari 🙄 🙄
8
852852 OP ⭐ 17y

Yok işin içinde iş falan. Msnde bilgilerini doğru verdi lakin ben nerden bileceğim onun 852852 olduğunu ? Bana öm ile dmod başvurusunu yollamasını söyledim ama o ısrarla yollamıyor.

yaa msn de konustuk ya sende hasan abi sayesınde sana tc kımlık nomu hatta birdaha verdım sonra abım bı yere gıttı o aralıkta konustk senle :(
.NET
.NET ⭐ 19y

yaa msn de konustuk ya sende hasan abi sayesınde sana tc kımlık nomu hatta birdaha verdım sonra abım bı yere gıttı o aralıkta konustk senle :(

Tamam. Bilgiler doğru. Ama ben nerden bileceğim yeni şifreyi hangi kullanıcıya atacağımı ? Ondan deneme moderatör başvurunu bana atar mısın?
[F New]Solo Gitarist
8
852852 OP ⭐ 17y

Tamam. Bilgiler doğru. Ama ben nerden bileceğim yeni şifreyi hangi kullanıcıya atacağımı ? Ondan deneme moderatör başvurunu bana atar mısın tekrar ?

yenıden atarsam bu uyelıklemı devam edıceyım deneme modeatör lüğüme?
.NET
.NET ⭐ 19y

Tamam. Bilgiler doğru. Ama ben nerden bileceğim yeni şifreyi hangi kullanıcıya atacağımı ? Ondan deneme moderatör başvurunu bana atar mısın tekrar ?

yenıden atarsam bu uyelıklemı devam edıceyım deneme modeatör lüğüme?

Hayır. Eskisinin banı açılacak, şifresi değiştirilecek, dmod olarak atanıp sana teslim edilecek.
[F New]Solo Gitarist
8
852852 OP ⭐ 17y
ok vait
8
852852 OP ⭐ 17y
Yollandı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: