RedQueen OP ⭐ 17y 10 yil once #1 Windows 10 kullanıyorum sistemin bu kadar ram yemesi normal midir acaba? 2x4GB Ram kullanıyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Collapse ⭐ 16y 10 yil once #2 Update yapıyor olabilir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 10 yil once #3 Ramler dandik olabilir mi? ddr2 falan? 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
RedQueen OP ⭐ 17y 10 yil once #4 Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildiRamler dandik olabilir mi? ddr2 falan? :DCORSAIR CMY8GX3M2A1600C9 VENGEANCE PRO DDR3-1600Mhz CL9 8GB (2x4GB) DUAL (9-9-9-24) 1.5V Bellekdandik değildir diye düşünüyorum 😁 Update yapıyor olabilir.Update değilde 20gündür hiç kapanmamış olması bir etken olabilir mi acep 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 10 yil once #5 Sanki sorun senin değil de benimmiş gibi hissettim neden acep?GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Neko ⭐ 11y 10 yil once #6 Resimdeki değerlere baktığımızda sistemde çok fazla çöp var; çöpleri temizleyin, bilgisayar normale dönsün! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil