Icerige atla
Extraloob

Sistem hakkında fikir

· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y
bazı ark.lar görevini çok üstün bi perfonmans ile yerine getiriyolar ve bu ark.ları belirtmek içni yada siteye bilgi amaçlı msj atanar için rep sistemi gelebilir mi_??Kimin ne yaptıgını daha kolay anlayacagınız bir sistem olur.

Not:Sadece bir fikir öneri... detective kahvekeyfi kahvekeyfi
10 Yanıt
L
Bu Fİkir Ortaya Onlarca Kez Sunuldu..

Ve Biz Yönetimin Verdiği Cevap; Olmadı-Olmayacakta.. Exclamation Wink

Üstelik Konunun yeri Burası deil İstek ve Öneriler Bölümü.. Arrow
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
Tek Bişey sölüyorum Aynen Devam

Üstelik Konunun yeri Burası deil İstek ve Öneriler Bölümü.. Arrow

TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y
bu hayır'ın bi açıklaması vardır elbet sorun multi-user kullanarak 8-10 üyelik açıp kendine +rep vermek mi çözümü kolay ıp adresleri aynı olan 1'den fazla üyelik varsa BAN!!!!
C
Caprice ⭐ 19y

bu hayır'ın bi açıklaması vardır elbet sorun multi-user kullanarak 8-10 üyelik açıp kendine +rep vermek mi çözümü kolay ıp adresleri aynı olan 1'den fazla üyelik varsa BAN!!!!

Herkesi tek tek kontrol etmek mümkün mü sence?
L
Lyzard ⭐ 19y
kesinlikle çok gereksiz bir sistem iyiki forumda yok. +rep pls gibi saçmalıklar duymaktan bıktık diğer forumlarda..
L
Liu ⭐ 19y

kesinlikle çok gereksiz bir sistem iyiki forumda yok. +rep pls gibi saçmalıklar duymaktan bıktık diğer forumlarda..

vala ben başka hiç bir forumda takılmıyorum ve böyle saçmalıkları duymuyorum Cool
O
OreNeN ⭐ 19y

vala ben başka hiç bir forumda takılmıyorum ve böyle saçmalıkları duymuyorum Cool

+1907 Cool
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
bu site bir konu üzerine ve oyun sitesi olduğu için siteye uymaz yani ters gelir güzel olmaz yani hemde
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

+1907 Cool

+1907 Cool

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: