Bu hata yazılımsalmıdır yoksa donanımsalmı ❓
eğer yazılımsal sorunsa hemen formatlarım sorun diğil 😎
donanımsal bir sorunsa ne yapmam lazım 😐
Bilgisayar normal çalışırken birden kendini resliyor açıldığında bu hatayı veriyor 😞
saatlerce uğraşıp silkroada girince bu şekilde çıkmak hiçde hoş olmuyor tabi 😁
İşte o hata:
- Resim Silinmiş.
Sistem Ciddi Bir Hatadan Kurtarıldı.
· 17 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Sanırım yazılımsal . . . yine de yanlış bilgi vermek istemem.Bi ara bende de böyle hata veriyordu.Yakın zamanda format attım.Hata vermiyor artık 😊
S
StarkDrache
⭐ 19y
Yazılım Olarak Biliyorum
Sorun Yazılımdan Kaynaklanıyor...
R
ReaL_SavioR
⭐ 19y
Sorun yazılımdan Olabilir.Bir Format At.Hala Yapıyorsa ve Res attıktan sonra veya mavi ekran hatası veriyorsa Sorun Ram dendir.
donanımda problem oldugunu hiç sanmıyorum diğer arkadaslarında dediği gibi yazılımsal bir problemden kaynaklanan hatayı işletim sistemin düzeltmiş buda onun bilgisi diye düşünüyorum...
Sorun yazılımdan Olabilir.Bir Format At.Hala Yapıyorsa ve Res attıktan sonra veya mavi ekran hatası veriyorsa Sorun Ram dendir.
format attım hala arada yapıyor
genellikle dosya silerken yada kes-yapıştır/kopyala-yapıştır yaparken pc kapanıyor ve bu hatayı veriyor
sorun ramdenmi %100 eğer öyleyse ram değiştiririm sorun diğil zaten 2gp yapıcaktım yakın zamanda
Bnce 2 side olablir örneğin hdd de bad sector varsa donanımsaldır 😄 ama virüs girip system32 nin içine dosyarı bozmuşsa yazlımsaldır 😄
Bnce 2 side olablir örneğin hdd de bad sector varsa donanımsaldır 😄 ama virüs girip system32 nin içine dosyarı bozmuşsa yazlımsaldır :D
bad sector olup olmadığına nasıl bakarım ?
adsl ını tekmı kullanıyorsun ??
eger tek kullanmıyorsan aynı hatta baglı tum bılgısayarların ınternete baglanmasını kesıp aynı anda format atmanız gerekır eger vırusse vırus wındows u etkılıyor olabılır eger tek degılse deneyın ...
eger tek kullanmıyorsan aynı hatta baglı tum bılgısayarların ınternete baglanmasını kesıp aynı anda format atmanız gerekır eger vırusse vırus wındows u etkılıyor olabılır eger tek degılse deneyın ...
tek 😐
Bana da çıkıyor arada, hava atıyor PC ben kurtardım işte durum çok vahimdi ama süperim, Windows`um, kurtarırım diye...
Salla... 😜
Salla... 😜
Bnce 2 side olablir örneğin hdd de bad sector varsa donanımsaldır 😄 ama virüs girip system32 nin içine dosyarı bozmuşsa yazlımsaldır :D
bad sector olup olmadığına nasıl bakarım ?
Diamond yada tnc xp cd si bul tak pc check yap. orda çıkar ztnn hhd test fln yasıo 😄 Eğer tarattında 1 tne bile bad sector bulursan anlaki bad sector 😄
ya acil çözüm var ya bad sector olma ihtimali çok yüksek dosya sil-yükle yaparken resliyor çözümünü lütfen bulun ya 😞 Hdd regeneratorle tarıycam bakıcam bad sector varsa nasıl düzeltilir? yada düzelmesede o bölümü kullanım dışı bırakma şansım varmı
yeni hdd almak istemiyorum yerel disk d içinde gerekli birçok şey var 200gb hddye yazık olsun istemiyorum 😞
yeni hdd almak istemiyorum yerel disk d içinde gerekli birçok şey var 200gb hddye yazık olsun istemiyorum 😞
ya acil çözüm var ya bad sector olma ihtimali çok yüksek dosya sil-yükle yaparken resliyor çözümünü lütfen bulun ya 😞 Hdd regeneratorle tarıycam bakıcam bad sector varsa nasıl düzeltilir? yada düzelmesede o bölümü kullanım dışı bırakma şansım varmı
yeni hdd almak istemiyorum yerel disk d içinde gerekli birçok şey var 200gb hddye yazık olsun istemiyorum :(
O bölümü saklaman imkansız :S Sen yeni hdd alırsın bundaki bilgilerini yeni aldığın hdd ye atarsın zor bişi deilki 😄
yeni hdd almak istemiyorum yerel disk d içinde gerekli birçok şey var 200gb hddye yazık olsun istemiyorum :(
O bölümü saklaman imkansız :S Sen yeni hdd alırsın bundaki bilgilerini yeni aldığın hdd ye atarsın zor bişi deilki :D
zor diil diosunda cd yazarken vs önbelleğe alıyor o aradada reset atıyor bilgileri cdye yazıp başka yere çekemiyorum 😞
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap