Cevabınızı bekliyorum 😄
a) şirinLer Gay Mı ??
b) DeiLse NasıL çoğaLdıLar ??
c) yokSa HepSi şiRineyemi kaLdı ??
d) Aman TanRım yokSa ŞiRine Kaşar Mı ??
Şirinler Nasıl çoğaldı!!xD
· 13 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
S
StarkDrache
⭐ 19y
Yazı Yazarken Kullandıgın Karakterlerden Nefret Ediyorum.
Lütfen TÜRKÇE Karakterleri Kullanırmısın.
Lütfen TÜRKÇE Karakterleri Kullanırmısın.
Hazır almıştım Pardon görmedim...
-
sen bir zamanlar sözlük yazarıydım sanırım nasıl bir sözlük yazarlığıydı merak ediyorum ❗
+ böyle ahlakdışı bir konuya gerek yok şirinlerle ne alıp veremediğin var acaba..
küçükken kimin kime kaydığının derdinde olmadan izlediğin çizgi dizilerden biridir Şirinler..
Böyle saçma sapan konular açmayın ❗
bunu ben solemiyorum bu sadece küçük bir çoçoğun sorusu ayrı yaten Kopyala yapıştır yapmıştım Geri düzelttim
bunu demek bile ne kadar utanılacak birşey. Ahlaksızlık hangi yaşlara kadar düştü.
Bknz. "kaşar,gay"
hepsi şirineyemi kalmışmış,nasıl çoğalmışlar.Çizgi dizidede cinsel içerik arayan insan topluluğu...
yazık..
Bknz. "kaşar,gay"
hepsi şirineyemi kalmışmış,nasıl çoğalmışlar.Çizgi dizidede cinsel içerik arayan insan topluluğu...
yazık..
bunu demek bile ne kadar utanılacak birşey. Ahlaksızlık hangi yaşlara kadar düştü.
Bknz. "kaşar,gay"
yazık..
Eğer o kadar Ayıplıyosan siliyim sende Kilit için Modlara söle
ben insanımızın halini ayıplıyorum.Seninle bir alıp veremediğim yok... ❗
ben insanımızın halini ayıplıyorum.Seninle bir alıp veremediğim yok... ❗
Ben ban değil eğer yazıyla bişey varsa sileyim diyorum...
bence gereksiz bir konu 😉 bu bölümdeki arkadaşlarım görünce karar verirler (:
S
StarkDrache
⭐ 19y
Sohbetinizi Böldüğüm İçin Özür Dilerim Ama Kötü Yola Düşmüş Bir Konu Daha...
Kilit.
Kilit.
Hop sakin olun.
@ShootEmUp
Bu nasıl bir konudur?Biliyorum espri niyetiyle açmışsın ama bence çok gereksiz bir konu olmuş.Şimdi ne düşünüyorsun.Seni kırmak istemiyorum ama biraz daha kalite lütfen. 😉
@WindTalker
Güzelim olayı tartışma boyutuna uzatmana hiç gerek yok seni dinlemeyen olduğu zaman panelde belirt. 😘
Anladığın için teşekkür ederim...
Hop sakin olun.
@ShootEmUp
Bu nasıl bir konudur?Biliyorum espri niyetiyle açmışsın ama bence çok gereksiz bir konu olmuş.Şimdi ne düşünüyorsun.Seni kırmak istemiyorum ama biraz daha kalite lütfen. 😉
@WindTalker
Güzelim olayı tartışma boyutuna uzatmana hiç gerek yok seni dinlemeyen olduğu zaman panelde belirt. 😘
yazdığım yazılardan tartışmamı çıkardınız.Hayret...sadece bu olaya bakış açımı yansıtmak istemiştim.neyse önemli değil...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap