Icerige atla
Extraloob

Şirinler Nasıl çoğaldı!!xD

· 13 Yanıt · 2.2K görüntüleme
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
Cevabınızı bekliyorum 😄

a) şirinLer Gay Mı ??
b) DeiLse NasıL çoğaLdıLar ??
c) yokSa HepSi şiRineyemi kaLdı ??
d) Aman TanRım yokSa ŞiRine Kaşar Mı ??
13 Yanıt
S
Yazı Yazarken Kullandıgın Karakterlerden Nefret Ediyorum.
Lütfen TÜRKÇE Karakterleri Kullanırmısın.
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
Hazır almıştım Pardon görmedim...
Windy
Windy ⭐ 19y
-
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
sen bir zamanlar sözlük yazarıydım sanırım nasıl bir sözlük yazarlığıydı merak ediyorum ❗

+ böyle ahlakdışı bir konuya gerek yok şirinlerle ne alıp veremediğin var acaba..

küçükken kimin kime kaydığının derdinde olmadan izlediğin çizgi dizilerden biridir Şirinler..

Böyle saçma sapan konular açmayın ❗

bunu ben solemiyorum bu sadece küçük bir çoçoğun sorusu ayrı yaten Kopyala yapıştır yapmıştım Geri düzelttim
Windy
Windy ⭐ 19y
bunu demek bile ne kadar utanılacak birşey. Ahlaksızlık hangi yaşlara kadar düştü.

Bknz. "kaşar,gay"

hepsi şirineyemi kalmışmış,nasıl çoğalmışlar.Çizgi dizidede cinsel içerik arayan insan topluluğu...

yazık..
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
bunu demek bile ne kadar utanılacak birşey. Ahlaksızlık hangi yaşlara kadar düştü.

Bknz. "kaşar,gay"

hepsi şirineyemi kalmışmış,nasıl çoğalmışlar.Çizgi dizidede cinsel içerik arayan insan topluluğu...

yazık..

Eğer o kadar Ayıplıyosan siliyim sende Kilit için Modlara söle
Windy
Windy ⭐ 19y
ben insanımızın halini ayıplıyorum.Seninle bir alıp veremediğim yok... ❗
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
ben insanımızın halini ayıplıyorum.Seninle bir alıp veremediğim yok... ❗

Ben ban değil eğer yazıyla bişey varsa sileyim diyorum...
Windy
Windy ⭐ 19y
bence gereksiz bir konu 😉 bu bölümdeki arkadaşlarım görünce karar verirler (:
S
Sohbetinizi Böldüğüm İçin Özür Dilerim Ama Kötü Yola Düşmüş Bir Konu Daha...
Kilit.
S
ShootEmUp OP ⭐ 19y
Hop sakin olun.
@ShootEmUp
Bu nasıl bir konudur?Biliyorum espri niyetiyle açmışsın ama bence çok gereksiz bir konu olmuş.Şimdi ne düşünüyorsun.Seni kırmak istemiyorum ama biraz daha kalite lütfen. 😉
@WindTalker
Güzelim olayı tartışma boyutuna uzatmana hiç gerek yok seni dinlemeyen olduğu zaman panelde belirt. 😘

Anladığın için teşekkür ederim...
Windy
Windy ⭐ 19y
Hop sakin olun.
@ShootEmUp
Bu nasıl bir konudur?Biliyorum espri niyetiyle açmışsın ama bence çok gereksiz bir konu olmuş.Şimdi ne düşünüyorsun.Seni kırmak istemiyorum ama biraz daha kalite lütfen. 😉
@WindTalker
Güzelim olayı tartışma boyutuna uzatmana hiç gerek yok seni dinlemeyen olduğu zaman panelde belirt. 😘

yazdığım yazılardan tartışmamı çıkardınız.Hayret...sadece bu olaya bakış açımı yansıtmak istemiştim.neyse önemli değil...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: