Icerige atla
Extraloob

Şirinler

· 10 Yanıt · 1.0K görüntüleme
M
Macro OP ⭐ 19y
Komünizmi anlatan bir çizgi film. Şirin baba Marx'tan ilham alınarak yapılmıştır. Çizeri radikal Marxisttir. Kırmızı şapka da bunu temsil eder.
10 Yanıt
P
Prada ⭐ 19y
Mavi neşe dolu yaratıklar ^^ köy populasyonuda dengesizdir yakşalık 100 erkeğe 1 hatunun düştüğü bunun bile problem yaratmadığı enteresan bir çizgi film
X
Xplosive ⭐ 17y
Komünizmi anlatan bir çizgi film. Şirin baba Marx'tan ilham alınarak yapılmıştır. Çizeri radikal Marxisttir. Kırmızı şapka da bunu temsil eder.

omg ben hiç böyle düşünmemiştim. 😁
Ps: Küçükken iyi çocuk olursam görücem onları sanardım ne zaman akıl başa geldi o zaman sorgulamaya başladım 100 tane mavi yaratık kimden olmuş kimden doğmuş vs.
K
Kobe ⭐ 19y
Çocuklara komünizm işlendiği için yayından kalktığını duymuştum.
E
El Verano ⭐ 18y
Mavi neşe dolu yaratıklar ^^ köy populasyonuda dengesizdir yakşalık 100 erkeğe 1 hatunun düştüğü bunun bile problem yaratmadığı enteresan bir çizgi film

Aynen,o 1 hatunada nasıl deli olmuyorlardı anlamış değilm.
Birçok tipleme ve özellikte insanın bir arada olduğu gerçekten şirin yaratıklar.😁
B
Baha i ⭐ 18y
Hep mutlular dimi 😄 hiç daha aglayanını görmedim 😄 kahrolsun gargamel ve azman 😄
M
Macro OP ⭐ 19y
Gargamelin kıyafeti rahip kıyafetine evi de kiliseye benzer. Kedisinin adı da danca ve flemenkçede azrail sanırım, bu da benim düşüncemi destekliyor (:

Ayrıca Tanrı yoktur, Tanrı'ya karşılık gelen farklı kavramlar vardır Tabiat Ana, Zaman Baba gibi. Burada da materyalistlerdeki doğa sevgisini görüyoruz 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ercan can'ın yorumlarıyla daha da güzel bir hale gelmiş olup son zamanlarda tanga'lı pozlarıyla karşımıza çıkan şirine tiplemesinin ailesidir.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Ufak tefek yaratıklar.Çocukluğum onlarla geçmiştir.Hep nasıl çoğaldıklarını merak etmişimdir ^_^

Ayrıca iyi bir çocuk olmama rağmen onları görememem gerçek olmadıklarının kanıtıdır 😜
K
Kobe ⭐ 19y
Ablama defalarca okutturduğum şirinler kitabı vardı, bakıp bakıp hayal kurardım. Tekrar çıksa izlerim ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: