Komünizmi anlatan bir çizgi film. Şirin baba Marx'tan ilham alınarak yapılmıştır. Çizeri radikal Marxisttir. Kırmızı şapka da bunu temsil eder.
Şirinler
· 10 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Mavi neşe dolu yaratıklar ^^ köy populasyonuda dengesizdir yakşalık 100 erkeğe 1 hatunun düştüğü bunun bile problem yaratmadığı enteresan bir çizgi film
Komünizmi anlatan bir çizgi film. Şirin baba Marx'tan ilham alınarak yapılmıştır. Çizeri radikal Marxisttir. Kırmızı şapka da bunu temsil eder.
omg ben hiç böyle düşünmemiştim. 😁
Ps: Küçükken iyi çocuk olursam görücem onları sanardım ne zaman akıl başa geldi o zaman sorgulamaya başladım 100 tane mavi yaratık kimden olmuş kimden doğmuş vs.
Çocuklara komünizm işlendiği için yayından kalktığını duymuştum.
Mavi neşe dolu yaratıklar ^^ köy populasyonuda dengesizdir yakşalık 100 erkeğe 1 hatunun düştüğü bunun bile problem yaratmadığı enteresan bir çizgi film
Aynen,o 1 hatunada nasıl deli olmuyorlardı anlamış değilm.
Birçok tipleme ve özellikte insanın bir arada olduğu gerçekten şirin yaratıklar.😁
Hep mutlular dimi 😄 hiç daha aglayanını görmedim 😄 kahrolsun gargamel ve azman 😄
Gargamelin kıyafeti rahip kıyafetine evi de kiliseye benzer. Kedisinin adı da danca ve flemenkçede azrail sanırım, bu da benim düşüncemi destekliyor (:
Ayrıca Tanrı yoktur, Tanrı'ya karşılık gelen farklı kavramlar vardır Tabiat Ana, Zaman Baba gibi. Burada da materyalistlerdeki doğa sevgisini görüyoruz 😆
Ayrıca Tanrı yoktur, Tanrı'ya karşılık gelen farklı kavramlar vardır Tabiat Ana, Zaman Baba gibi. Burada da materyalistlerdeki doğa sevgisini görüyoruz 😆
ercan can'ın yorumlarıyla daha da güzel bir hale gelmiş olup son zamanlarda tanga'lı pozlarıyla karşımıza çıkan şirine tiplemesinin ailesidir.
Ufak tefek yaratıklar.Çocukluğum onlarla geçmiştir.Hep nasıl çoğaldıklarını merak etmişimdir ^_^
Ayrıca iyi bir çocuk olmama rağmen onları görememem gerçek olmadıklarının kanıtıdır 😜
Ayrıca iyi bir çocuk olmama rağmen onları görememem gerçek olmadıklarının kanıtıdır 😜
Ablama defalarca okutturduğum şirinler kitabı vardı, bakıp bakıp hayal kurardım. Tekrar çıksa izlerim ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap