Nerden başlayayim bilmiyorum.Biri charima talip oldu 90 lvl char veriyordu.Olabilir dedim kişi dedi extraloobda admin var onun araciliyla yapalim 20ytl yolladim zati char bulmami bekliyorlar dedi.Adminin ismini alabilirmiyim dedim SirGlooMy dedi.Eyer kabul etseydim bilgileri bu kişiye yollicaktim.Aracilik'lar yapilirken denemod lar araciliyla yapilmiyor diye biliyorum.
Bu işte bi dolandiricilik sezdim.extraloob'a ozel mesaj atmama ragmen hiç bi seferde cevap alamiyorum.Forum kirliligide yapmak istemiyorum ama extraloob'dan yani okan beyden cevap gelmiyor.Mecbur konu acmak zorunda kaldim.
(Ayrintili bilgi istenirse msn konuşmalarini koyarim)
SirGlooMy Hakkinda
· 21 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Nerden başlayayim bilmiyorum.Biri charima talip oldu 90 lvl char veriyordu.Olabilir dedim kişi dedi extraloobda admin var onun araciliyla yapalim 20ytl yolladim zati char bulmami bekliyorlar dedi.Adminin ismini alabilirmiyim dedim SirGlooMy dedi.Eyer kabul etseydim bilgileri bu kişiye yollicaktim.Aracilik'lar yapilirken denemod lar araciliyla yapilmiyor diye biliyorum.
Bu işte bi dolandiricilik sezdim.extraloob'a ozel mesaj atmama ragmen hiç bi seferde cevap alamiyorum.Forum kirliligide yapmak istemiyorum ama extraloob'dan yani okan beyden cevap gelmiyor.Mecbur konu acmak zorunda kaldim.
Msn adresini bana Pm den atar mısın?
pardon msn adresini buraya yazdim ozelden atayim
eyer o deneme moden char araciligi yapmaya yetkisi yoksa o kişide dorandiriciligin icindedir lütfen geriginin yapilmasini istiyorum
eyer o deneme moden char araciligi yapmaya yetkisi yoksa o kişide dorandiriciligin icindedir lütfen geriginin yapilmasini istiyorum
Hee ... Şimdi aklıma geldi aracılık için extraloob ailesi msn kullanmaz ki. 😎 Ayrıca msn yanlış seni kandırmaya çalışmışlar.. Msn tutmuyor.. Ama şunu unutma exl ailesi asla Msn kullanmaz. ;)
Bu konuya aydınlık getireyim . Müşterilerimizle msnden asla irtibat kurmayız . D.modlar ExL aracılığıyla takas-alış-veriş işleminde bulunmazlar . Extra nın işi başından aşkın emin olun sandığınızdan daha da meşkul en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir .
aracılık ücreti 20 tl yatırmadığınız sürece kimseye kefil olmam çok özel kişilerim hariç...
inanmıyorum ben asla böyle bir olaya karışmadım karışmamda özel arkadaşlarım hariç (kardeşim olan insanlar)kimsenin char takasına veya satışına aracılık yapmam ve yapmadım senden tek ricam bu kişini bana msn adresini vermen ben msnlerimi açıkca yazabilirim kesinlikle ama kesinlikle böyle bir olaya karışmadım son olarak da benim ne paypal ne banka nede ptt hesabım var hiç bir şekilde biri bana para gönderemez !!!
bu kişinin msn'i tahmin edebiliyorum... Hasan kimseye aracı olmaz (özel arkadaşları hariç)...Böyle bir idda ortaya atıyorsan Kanıtlarınıda koy buraya.
lütfen koy!!!!
Hadi Arkadaşım seni bekliyoruz!
İdda'nın arkasında dururmusun lütfen.
İdda'nın arkasında dururmusun lütfen.
benim şuan çok acil çıkmam lazım yarın geldiğim de bu konuyu açıklağa kavuşturusun umarım
Ben hala msn konuşmalarını ve SirGloomy'nin msn adresini bekliyorum.
[F New]Solo Gitarist
Ben hala msn konuşmalarını ve SirGloomy'nin msn adresini bekliyorum.
Ben istedim sirglommy ninkini değil kendinin kini verdi.
1.si Msn çok garip
2.si Kendi msniydi :S
Bana doğruluğu kanıtlamak açısından SirGLooMy'ninki lazım. Çünkü kendisinin msn adresi elimde mevcut ve gerçekten o mu alışverişte bulunmuş, yoksa kazıklamaya çalışan zekiler tarafından kazıklanmaya çalışılmış mı onu tespit edeceğim.
[F New]Solo Gitarist
bende SiRGLooMy 'in degil başkasini msn adresi mevcut belki onundur bilemiyorum.SiRGLooMy hakkinda üniverste ögrencisi imamhatipli filan bi şey dedi. Parayi yatirdim 20ytl SiRGLooMy araciliyla yapacaz ded.
ELİMDE 2 TANE MSN VAR.
mailto:[email protected] -- Kendisini 25 yaşinda- Englishce ogretmeni diye tanitti
mailto:[email protected] --- İlk bu msnden ekledi daha sonra .İzmitliden ekledi
ELİMDE 2 TANE MSN VAR.
mailto:[email protected] -- Kendisini 25 yaşinda- Englishce ogretmeni diye tanitti
bu bizzat siteden StaVvare (Büyük küçük emin değilim) ...Verdiğin msnler onun msn'i
mailto:[email protected]
mailto:[email protected]
bende SiRGLooMy 'in degil başkasini msn adresi mevcut belki onundur bilemiyorum.SiRGLooMy hakkinda üniverste ögrencisi imamhatipli filan bi şey dedi. Parayi yatirdim 20ytl SiRGLooMy araciliyla yapacaz ded.
ELİMDE 2 TANE MSN VAR.
Bu msn adreslerinden hiç birisi SrGLooMy'ye ait değil.
[F New]Solo Gitarist
itevladı.com vb sitelerindeki yüzsüzlerin bizi karalamak için yapmış olduğu ve buradaki D.modları kendilerine çekmek için yaptıkları tuzaklara karnımız tok.
Burdan kovulan ve yeni siteler açan kardeşlerimle hiçbir sorunum yok.Ama sanırım kardeş dediklerimi biraz daha tanımam gerekiyormuş, sanal alem insanı insanlıktan çıkartabiliyormuş. Bana bunu kanıtladılar.
Burdan kovulan ve yeni siteler açan kardeşlerimle hiçbir sorunum yok.Ama sanırım kardeş dediklerimi biraz daha tanımam gerekiyormuş, sanal alem insanı insanlıktan çıkartabiliyormuş. Bana bunu kanıtladılar.
ELİMDE 2 TANE MSN VAR.
bu msnlerin hiç biri benim değil
yelloha nın amacı belli zaten.Söylenecek daha fazla birşey yok 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap