Icerige atla
Extraloob

Sinüzit Hakkında

· 15 Yanıt · 2.5K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Beyler sinüzit burunda ağrı yaparmı ? ara sıra kafamın sağ tarafında arada bir ağrı giriyor nedense .s
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
15 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Yapar. Burnun ozellikle ust ic kisminda fena sizi yapiyor. Basinin belli bolgelerinde sakaklarda falan da baya agri yapar. Ne yazik ki hic bir ilac bu agriyi geciremiyor. Agrikesicinin en agirlarindan aldigin zaman hafifletiyor. Benim sinuzit ileri seviyede de olabilir
[F New]Solo Gitarist
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Ağrı büyüdüğü zaman göz çukurlarıda ağrımaya başlıyor 😄
T
tenpanter ⭐ 17y
Bende de ciğerlerime akıntı yapıyordu aldırdım kurtuldum bir KBB'ciye gözük.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Yapar. Burnun ozellikle ust ic kisminda fena sizi yapiyor. Basinin belli bolgelerinde sakaklarda falan da baya agri yapar. Ne yazik ki hic bir ilac bu agriyi geciremiyor. Agrikesicinin en agirlarindan aldigin zaman hafifletiyor. Benim sinuzit ileri seviyede de olabilir

aynen anlattığın gibi onur burnumun üst iç kısımı sızlıyor buhar felan tutuyorum gene fayda etmiyor .
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
.NET
.NET ⭐ 19y
Bende de ciğerlerime akıntı yapıyordu aldırdım kurtuldum bir KBB'ciye gözük.

Direk ameliyat dedi doktor bana da gozum korkuyor ameliyattan

aynen anlattığın gibi onur burnumun üst iç kısımı sızlıyor buhar felan tutuyorum gene fayda etmiyor .

Ne yazik ki yapacak hic bir sey yok. Cin yagi miydi neydi naneli cok keskin bi koku var yakana suruyorsun o biraz rahatlatiyor burnunu aciyor ama agri devam
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Ne yazik ki yapacak hic bir sey yok. Cin yagi miydi neydi naneli cok keskin bi koku var yakana suruyorsun o biraz rahatlatiyor burnunu aciyor ama agri devam

hep böyle ağrırmı bu ?
.NET
.NET ⭐ 19y
Bak su an kuzenimle bir yerde oturuyorum icerisi yaniyor ama atkiyi cikaramiyorum gogsumden soguk almayayim diye. Ne alakasi var deme cidden en ufak soguk alginliginda sinuzit de aziyor. Kendini soguktan korudugun zaman agri kalmiyor ya
[F New]Solo Gitarist
T
tenpanter ⭐ 17y
Korkulucak bir şey yok ben 7-8 yaşlarında olmuştum zaten beni uyutmuşlardı uyandığımda herşey olmuş bitmişti hiç bir şey hissetmemiştim 1 hafta mı ne süresini hatırlayamadım sadece sıvı gıdalarla besleniyorsun o kadar korkulacak bir şey yok yani dediğim gibi.
.NET
.NET ⭐ 19y
Korkulucak bir şey yok ben 7-8 yaşlarında olmuştum zaten beni uyutmuşlardı uyandığımda herşey olmuş bitmişti hiç bir şey hissetmemiştim 1 hafta mı ne süresini hatırlayamadım sadece sıvı gıdalarla besleniyorsun o kadar korkulacak bir şey yok yani dediğim gibi.

Sivi gida olayi iyidir corba falan severim zaten o zaman yaptiririm ben de su finaller bitsin de
[F New]Solo Gitarist
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Kafanı üşütmemen lazım bende de var, sabah duş alıp veya kafanı yıkıp dısarı çıkmamaya dikkat et, eğer gerekliyse iyice kurut. Rüzgarda da fazla durmamaya dikkat et. Sabahtan ağrı bi başladımı o gününün içine ediyor uyusan bile geçmeyebiliyor 😞
F
frityus ⭐ 17y
bendede var ama öyle çok ağrı yapmıyor
bluesman
bluesman ⭐ 17y
Kış ayında ağrısız günlerim olmaz lanet hastalıktır. summer4:
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
elektrikli sobayı açıncada baş ağrısı yapmaya başladı 🤔
lemonade
lemonade ⭐ 17y
elektrikli sobayı açıncada baş ağrısı yapmaya başladı 🤔

bir an önce kurtul o kafadan kanka

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: