Icerige atla
Extraloob

SinirLeten Bir Bug

· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme
N
Nervous_ OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş." alt="" loading="lazy">
Charıma giremeyorum oyunda gösteriyor ama oyunda deil gece 1 de hotanda pwp yaptıkdan sora power düğmesinden pcyi kapatım ve ertesi gün chara giremedim 😕 😕
12 Yanıt
B
BangBros ⭐ 18y
Çarında başka birisi vardır bunun başka bi açıklamasımı var?
_
Charında başkası war
_
konuay kilit hem bu bir bug değil
M
Misproject ⭐ 19y
böyle bir bug var bilip bilmeden konuşmayın.Bence salı günü updaten sonra düzelir.çarında birisi var diyor ama çarında kimse olmuyo.bnm başıma da geldi bende 3-4 saat sonra düzelmişti
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Başka bi chara gir charına pm at.Eğer oyunda yok ise salı gunu düzelir hiç merak etme 👍
J
Judas ⭐ 19y
bu bug knight online da oluyorya char oyunda kalıyor işte ondan ama silkroadta biraz gec düzeliyor bakımdan sonra yada 4-5 gün sonra açılır.Benim başıma gelmişti bakımda açıldı. 👍
_
_DoomsDaY_ ⭐ 18y
Bendede buna benzer bişey oldu çara 3 4 saat giremedim..çok korkmustum.çara giriiyorum tam tıklıyorum ..masaüstüne atıyo bi hata veriyodu bug report felan yaptık sonra çar açıldı.
N
Nervous_ OP ⭐ 19y
Bug Report Yaptım 1 Günde düzeldi düzelmeseydi pre plusum'un süresi gidiyordu 😞
Bu arada charım bugda diyorum oyunda kimse yoktu pm attım kaç kere en sonunda Bug Report Yaptımda düzeldi...
N
Nervous_ OP ⭐ 19y
konuay kilit hem bu bir bug değil

Sen ilk önce doğru yazda konuya kilit attırmaya çalış... Bugda diyorum senin başınada gelirde bi yerlerinden ter akar...
B
BøBa ⭐ 19y
Hey ne oluyoruz Sakin. Burası tartışma yeri değil
synax1337
synax1337 ⭐ 17y
- Resim Silinmiş." alt="" loading="lazy">
Charıma giremeyorum oyunda gösteriyor ama oyunda deil gece 1 de hotanda pwp yaptıkdan sora power düğmesinden pcyi kapatım ve ertesi gün chara giremedim 😕 😕

charın askıda kalmış zamanla düzelir 🍿

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: