Lenneth OP ⭐ 19y 14 yil once (düzenlendi) #1 Sinan Akçıl ile Hande Yener'in bu yıla bomba gibi giren Atma şarkısı çalıntıymış beyler, Buyrun şarkının gerçek sahibi. Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A arshavin06 ⭐ 15y 14 yil once #2 Ne kadar çok seviyorsunuz milletimizi kötülemeyi. o şarkının yabancı versiyonu hiç mi aklınız çalışmıyor. insan biraz araştırır. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth OP ⭐ 19y 14 yil once #3 @ArshavinBiraz araştırsaydın müziğin Randa Hafez'e ait olduğunu bilirdin, fakat sözler Sinan Akçıl'a ait. Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D djfko ⭐ 18y 14 yil once #4 ben zaten radyoda ilk orjinal halini dinledim.başından beri çalıntı şarkı olduğunu biliyorum o yüzdende sevmiyorum ''atma'' şarkısını 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil