Check Sonrası :)
[uyari]%100Den %60 a kadar 2 kişi indirdik canını %60da yattım ve ress bulamadıgım için şehre gittim ve reverse ile döndüm lag dan dolayı %40a kadar canını indirdim birdaha yattım ve attack yapamadım ve %20lik bir attackla bana yazdı :)[/uyari]
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
_SilverLine_ vs Demon shaitan #127
· 8 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
tebrikler kardeşim .
gzzz
110 lvl char 90 lvl unique de ölüyor olucak iş mi yav sonra eu çin i ezer diyorlar olaya bak 😄
Teşekkürler
Kıralını getir ölmeyen eu char wizz olarak 😄 birde sw checkten çıktıgı için acayip lag giriyordu sw ye yüklendikleri için 😊
110 lvl char 90 lvl unique de ölüyor olucak iş mi yav sonra eu çin i ezer diyorlar olaya bak :D
Kıralını getir ölmeyen eu char wizz olarak 😄 birde sw checkten çıktıgı için acayip lag giriyordu sw ye yüklendikleri için 😊
tebrikler..
_
_SilverLine_
⭐ 17y
110 lvl char 90 lvl unique de ölüyor olucak iş mi yav sonra eu çin i ezer diyorlar olaya bak :D
Anlaşılan bu aralar hiç demona gitmemişsin istersen istediğin herhangi bi ch çarla demona vs at hatta atamazsın atmayı dene 👍
Ps: Tebrikler Avni devamını dilerim =)
Anlaşılan bu aralar hiç demona gitmemişsin istersen istediğin herhangi bi ch çarla demona vs at hatta atamazsın atmayı dene 👍
Ps: Tebrikler Avni devamını dilerim =)
Tşkler mehmet
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap