Icerige atla
Extraloob

Silroad Private Server Avantaj Dezavantajları Neler

· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme
T
TheCombo OP ⭐ 19y
Ben 3-4 yıldır sro oynuyorum fakat kışın oynuyamıyorum ve son lw i görmek çok istiyorum her seferinde 80 oluyorum 1 hafta sonra 90 çıkıyor 90 oluyorum gap yaparken 100 çıkıyor şimdi 98 im 110 çıktı 3 ayda 98den 110 cok zor Private serverlarda 5x 10x fazla exı gordum avantajları neler dezavantajları neler önereceğiniz server varmı Vip olanların farkı ne bilgilendirimisiniz Vip Tercihimdir serverların doluluk oranı ne
Teşekkürler
12 Yanıt
G
Private Serverin hiç bi avantajı yok bence heryer bug dolu ayrıca adamlar isteği zmn kapatabilirler serveri
W
Warmoon ⭐ 18y
dezavantajları
EUropen yok
Serverler Full
Kendi AutoPot u yok
Ne zmn kapanacagı belli degil
ve şuanki Privatelerde
MySRO da:Üyelik alımı yok varsada para ile Pw degistirmek 5tl ama senin charnimi die 20 tl lik alisVeris yapmani istiorlar
sjSRO:üyelik-PW degistirme Ne zmn acilip kapandigi belli degil
swSRO:artik üyelik paralı
W
Warmoon ⭐ 18y
Avantajları:
Seri Lv alabilion
itemler çok pahalı degil
Seri para kasiorsun
T
TheCombo OP ⭐ 19y
Yani sorunlu sunworld Vip nasıl
Q
Quattro ⭐ 19y

Hiç bulaşama sayın kardeşim al sbotunu ayda 5euro birde 50 silk atarsın toplayıcı için keyfine bak zarsro zurtsro adamı bozar hiç bulaşma.
P
PhaetoN ⭐ 18y

Hiç bulaşama sayın kardeşim al sbotunu ayda 5euro birde 50 silk atarsın toplayıcı için keyfine bak zarsro zurtsro adamı bozar hiç bulaşma.

katılıyorum paran varsa isro oyna yoksa private mrivate hikaye oynayanların hepsi buglardan lag dan vs vs. şikayetçi
F
isro 4ever 🤘
T
TheCombo OP ⭐ 19y
hım
_

katılıyorum paran varsa isro oyna yoksa private mrivate hikaye oynayanların hepsi buglardan lag dan vs vs. şikayetçi

+1907
T
TheCombo OP ⭐ 19y
iyide silkroad da hiç ucuz bir oyundeğıl en azından 150silk yüklemek zorundasın bi yerlere varmak istiyorsanda 5b+aylık plusunu(yani vergini)vermek zorundasın
G
isro en iyisi =)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: