....
SilkroadTa Arkadaşlık mı Önemli Yoksa LEVEL mi?
· 38 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor
38 Yanıt
bence arkadaşlık
Onu bunu bilmem de bu anketin önemsiz olduğunu bilirim. 😜
Oyunlar arkadaşlık,dostluk,paylaşım,hoş vakit geçirmek vb. için vardır.Silkroad sayesinde çok güzel arkadaşlarım oldu.Türkiye'de olsun, dışarda olsun,kardeşim gibi gördüğüm dostlarım var.Hele bir Mısırlı arkadaşım var,Allah herkese öyle bir dost nasip etsin. Türkiye'deki arkadaşlarımı söylememe gerek bile yok,onlar benim kardeşim zaten ?!!!!!!...
Belki evleneceğim insanı da buldum. 😎
Lv 80 olmuşsun ama yalnız olmuşsun,sana ne faydası var ?
Belki evleneceğim insanı da buldum. 😎
Lv 80 olmuşsun ama yalnız olmuşsun,sana ne faydası var ?
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Onu bunu bilmem de bu anketin önemsiz olduğunu bilirim. :P
+12365478966558744112365478932156478932546977139 bu kdr yetermi ^^
bence lwl daha önemli ama sizi bilmem ...
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Tabikide arkadaşlık ben bu oyunda hiç kendi yaşıtımla arkadaşlık kuramadım hep benden büyük abilerimle kurdum oyunumuzu güzelce oynadık zaman oldu üzüldük,ağladık ama hep beraber olduk.Oyunda olmasada sitede bknz: A.T.P 😜 😘
Kesinlikle Arkadaslık...Am Lv Gelınce Arkadaslık Glır Dıyenlerde Olabılır Ama Lva Göre Arkadaslık Arkadaslık Degıldır ...
P
POTATOHEAD
⭐ 18y
lvl
Arkadaşlık tabiki -
arkadaşlık.
hiç lvl derdim olmadı veya hiç full farmed charımda olmadı ama hep bir karizmam oldu girdiğim serverların en meşhur elleri en kanlı oyuncusu oldum 😎
hiç lvl derdim olmadı veya hiç full farmed charımda olmadı ama hep bir karizmam oldu girdiğim serverların en meşhur elleri en kanlı oyuncusu oldum 😎
arkadaşlık lv olsa ne yazar çevre olmadıktan sonra istediğin kadar sağlam ol adamlar partyce gelır hani arkadaşlarıyla beraber sen ne kadar sağlam olursan ol seni ezerler geçerler 👍
Tabikide arkadaşlık YEMİŞİM leveli xD
arkadaşlık .
arkadaşLık tabii ark. oLmadıktan sonra lvli napiimkie 😁
ben açıkçası çok yüksek lv olmadım şuana kadar olucakkende oyunu bıraktım çünkü zeusta hiç bir arkadaş kalmamıştı dağıldık grup olarak ve globelden kufurler yuzunden oyunu bıraktım
arkadaşlık olmadan asla olmaz
arkadaşlık olmadan asla olmaz
Herşeyden önce oyundan zevk almak önemli zevk almak için arkdaş grubunla oynamalısın beraber kasarsınız beraber aksiyon yaşarınız çok zevkli olur 😊
tabi cnm beraber kasçan birlik olcan ama bir gece tek kasçan sonra onlara hava basçan
tabi cnm beraber kasçan birlik olcan ama bir gece tek kasçan sonra onlara hava basçan
😁 hiç öyle bi amacım olmadı sro da yüksek lvl olup hava basmak gibi 🙄
yok ya arkileri pvp de almak ayrı bi zevk 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap