pazartesi günü 1500 silk alıyorum herkese açık yarışma nasıl olsa bizde şansımızı deneyelim böyle etkinlikler güzeldir desteklemek lazım, çok teşekkürler 😘
SiLKROADONLiNE.COM.TR SPONSORLUGUNDA ~ 2100 SİLK HEDİYE
· 96 Yanıt · 22K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
Süper Yarışma OKul olmasa bende alırdım
Wuhuu Mükemmel bir yarışma.
ödüller süper yarışma hayırlı olsun
Gelde Silk alma şimdi.... 😊
Güzel fırsat,kaçırmayın.
kaçırılmaması gereken bir fırsat 💃
Silkroadı gerçek para ile oynuyanlar için güzel bir fırsat 😊

Yarışmacılara başarılar 😜

U
Unforgiven
⭐ 17y
Çok güzel bir kampanya, teşekkürler!
Duymayan kalmayacak kampanyayı
Süper bi kampanya teşekkür ederiz,bende geliyorum 1000 Silk alıcam acaba kampanyada daha fazla dikkat çekme amaçlı 50 şer 50 şermi alsam silkleri 😜 🍿 😘 ❤️
Başlardaki düşündüğüm gibi deyilmiş içeriği öğrendim..İnşallah banada nasip olur hediye silk lerden 🤤
üyelik var hemen silk alalımm süper bir kampanya
500 silk hediyeyi kimseye kaptırmam son gün alırım 1500 silk olay biter tüy daha geçen gün 1000küsür silk almıştım charıma wahhh keşke 1-2 gün daha önceden haber verselerdi bana ama profesyonellik bu işte bana bile haber son gün verildi yoksa bir sürü silki ben alır banko kazanırım neyse 1500 silk ile şansımızı deneyeceğiz artık ❤️
Kaçırmayın deneyin şansınızı siz de bu geniş pastadan bir dilim alabilirsiniz. 😎
B
Black Rain
⭐ 19y
Wuhuuu Harika bir kampanya.
Sadece silk alıncamı puanımız artıyor yoksa ; Sbot süre uzatma , gold alıncadamı puanımız artıyor ?
Genelde her ay silkini anlaşmalı firmalardan alan bir yönetici olarak bu ayın silklerini alacağım adres belli oldu 😎
Hemde böyle yeni yıl hediyelerini pek bi severim , güzel bir site guzel bir kampanya 😘
Hemde böyle yeni yıl hediyelerini pek bi severim , güzel bir site guzel bir kampanya 😘
Süper bir yarışma alışverişlerimi bu siteden yapacağım artık cool2:
Süper bir etkinlik benimde sizden silk alasım geldi ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap