Icerige atla
Extraloob

>>> Silkroadonline SpeedHack <<<

· 85 Yanıt · 6.4K görüntüleme
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

Idea Silkroadonline SpeedHack Idea

Arkadaslar Hızlı Kasmak İsteyenler İçin Güzel Bi Yöntem Ram Codlarını Kurcalayarak YApıyoruz

Download

Cheat Engineİndirmek İçin Tıklayın

Orjinal Client:İndirmek İçin Tıklayın

1-Cheat Engineyi Acın Ve Sro_Clienti Seçin

2-First Scan Butonuna Basın YAda Basmadan Direk Vercegim Ayarları Yapın

3-Set Speed Butonuna Basın İşlemi Bitirin
SleepTimeyi 3 Speed İse 1.0 YApın Yada 2.0 İstediginiz Degeri Verin TAbiki 22 Ye Kadar

Denenmiştir Ve Oluyor Ancak Resimleri Buldugum İngliz Sitesinden Direk Aldım Gece Gece Ekledigim İçin Resimleri Editlemeye Fırsatım Olmadı

Not:Sro_Clienti Seçebilmeniz İçin Clientin Acık Olması Lazım Ayrıca Yapamazsanız Client Botulursa Yeni Orjinal Clienti İndirip Silkroadn Klasörüne Atınız

85 Yanıt
A
angela ⭐ 19y
ne işe yarıyo tam olarak botmu ? yoksa hızlı hızlımı gidiyo her yer? ileri sarılmıs video gibi mi?
B
BeBeT0 OP ⭐ 19y

ne işe yarıyo tam olarak botmu ? yoksa hızlı hızlımı gidiyo her yer? ileri sarılmıs video gibi mi?

YAni Anlıcagın Hızlı Kasıyorsun Nasılmıs Kosma Hızın Artıyor Sen Kac Deger Verirsen Ve Canavarın Yanına Anında Gidiyorsun
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
kanımca ban riski %100 Mr. Green yoksa bn bnla cok pis kasarım. günde 6k sp kasıom 15k kasırım bnla bea(: knight ta yapıoduk.. pehh gdi günler pehh
N
N0F3AR ⭐ 19y
Güzel Bi paylasımdaha BeBeTo Cok Süpersin
N
N0F3AR ⭐ 19y
Tarama sonucu Koymamıssın Merak Edenler Olur ben Koyayım Bari Mr. Green

- Resim Silinmiş.
N
N0F3AR ⭐ 19y
Denedim Calısıyor arkadaslar bot sanki motor takmıs bir saniye bile beklemiyor 1.8 e5 yaptım koptu gidio Süpersin BeBeTo Allah Razı Olsun
U
unsterblch ⭐ 19y
kusura bakma ama bi halt anlasilmiyor clienti secin diosun ama client görünmüyor arti resimde client secilmemiş
D
DeSwa ⭐ 19y
clienti seciceksin cünkü oyuna ayar yapiyon resimde calisan programlari göstermis demekki adam resimleri hazirlarken oyunda degilmis.
U
unsterblch ⭐ 19y
seçtim ama first scan dedigimde fill bilmem ne diye hata veriyor
D
DeSwa ⭐ 19y
First scan yapilmicak yanlis yazmis Enable Speedhack i tikla yeterli

scan islemi ram üzerinde oynamak icin kullanilir
U
unsterblch ⭐ 19y
valla şimdi ne hikmetse oda tıklanmiyor ilk başta tıklamişdim simdi olmuyor Shocked
U
unsterblch ⭐ 19y
ve birde böyle bir hata alıyorum - Resim Silinmiş.
U
unsterblch ⭐ 19y
bu arada 4 tane yeni pet geliyormuş Cool
D
DeSwa ⭐ 19y
client hasar görmüs yenisini indir ben simdi yaptim 1,8 e 3 cokta hizli yapmamak lasım
E
ender ⭐ 19y
süper eline koluna parmaklarına sağlık sağolasın
U
unsterblch ⭐ 19y
yok şimdi olayı anladımda enable speed tıklanmiyor kayboluyor hemen
D
DeSwa ⭐ 19y
onu bilemicem bir yerde hata yapiyorsundur
M
minotauros ⭐ 19y
ellerine sağlık bebeto