Icerige atla
Extraloob

SilkroadOnline Server Nereden Açabilirim

· 45 Yanıt · 3.4K görüntüleme
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
Merhaba Arkadaslar SilkroadOnline Gibi Server Nereden Açabilirim Ecsro Gibi Yasni Buna Benzer Ama Silkroadın Yeni Dosyaları İle Ve Server İçeride olucak Ecsro Gibi Dısardan Seçmiyeceksin Serverini Id Pw Yazılan Yerin Oradan Yani SilkroadOnline Gibi Bir Yardımcı Olursanız Sevinirim Çünkü Bu Server TÜRKLER İçin Geçerli Olacak... Ve Tüm Türkler İçin Her Türlü Yardım Olacaktır..
Yabancıların Oyununa Muhtaç Gibiyiz Sanki Neden Bizim TÜRK Serverimiz Olmasın 20 30 Tane Bu Konuda Hak Veren Arkadaslar Varsa Böyle Bir Oyunun Aynısını Nereden Kurabilirim Ücreti Neyse Sorun Degildir Verilecektir... Teşekkürler
45 Yanıt
L
ücreti bayagı var
S
Spare_ ⭐ 18y
Joymaxla görüşmen lazım bu mevzuyu. Ayrıca bu iş Kaç bin $ haberin varmı.
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
ücreti bayagı var

Ücret Önemli Değil TÜRK'Ler İçin Yani Bizim TÜRK Milletimiz İçin Yabancıların Ağız Kokusunu Çekmektense Küfürünü Yemektense En İyisi Kendi Oyunumuzdur
Windy
Windy ⭐ 19y
oyuna Zeki Müren gelecekse neden olmasın,açalım hemen 🍿
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
Joymaxla görüşmen lazım bu mevzuyu. Ayrıca bu iş Kaç bin $ haberin varmı.

Joymax İletişim Diye Birşey Yok Sitesinde O Yüzden Ulaşamıyorum Mail Atıyorum Mail Baska Birşey Yolluyor Sanki Maili Çökmüş Gibi Yazı
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y

Ben Çok Ciddiyim Şaka Yapar Gibi Bir Yanım Varmı?
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y
forum.ragezon.com araştır mysql veritabanlı ücretsiz kurabilirsin ücretli istiyorsanda 20.000 $ bayılıp sadece database alabilirsin. + 16 gb ramlik makina lazım.
S
Spare_ ⭐ 18y
Zaten eğer joymaxla anlaşırsan, adamlar sana hard disk'e serveri kurup atıyorlar. PC bulamam dersen, biraz daha para verip joymax sana pcyi bile gönderiyor.
Windy
Windy ⭐ 19y

Ben Çok Ciddiyim Şaka Yapar Gibi Bir Yanım Varmı?

sen bu işleri bukadar kolaymı sanıyorsun? oldu hadi açalım hemen 1-2-3 tane 🍿
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y
Zaten eğer joymaxla anlaşırsan, adamlar sana hard disk'e serveri kurup atıyorlar. PC bulamam dersen, biraz daha para verip joymax sana pcyi bile gönderiyor.

Yurtiçi kargo 😄 😈
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y

Peki Nasıl UlaşaBilirim Tel Cep Fax? Kasa Var Olmazsa Yeniden Bir Kasa Toplarım Parçalarla
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y

Peki Nasıl UlaşaBilirim Tel Cep Fax? Kasa Var Olmazsa Yeniden Bir Kasa Toplarım Parçalarla

20.000 Dolar Diyorum Sadece Database Sen Diyosun 500 Liralık Kasa 😄
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y
WindTalker Parası Olan Konusur Aylık Sende 11 Bin $ Alsan Sende Açarsın Açmaz Mısın?
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y
Kaptanmısın Bende denizcilik okuluda okuyorum

+ Birinci kaptan bile 11.000 $ almıo ☕
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y

20.000 Dolar Diyorum Sadece Database Sen Diyosun 500 Liralık Kasa :D

Mysql Database İse Kurarım Sorun Degil 😊
Windy
Windy ⭐ 19y
WindTalker Parası Olan Konusur Aylık Sende 11 Bin $ Alsan Sende Açarsın Açmaz Mısın?

Sen hiç merak etme param yeterince var,fakat bu adamlar yolda bulmuyorlar db leri.11$ maaş alıyorsun fakat bütün kelimelerin baş harfleri büyük? hayırdır meslek nedir? Türkçede cümlenin ilk harfi büyük olur diye öğretiyorlar 👍

Mysql Database İse Kurarım Sorun Degil :)

sonra hamachi ile sremu olur 😄 2. ahmet abi vakası olur,dbler silinir felan filan 🙄
X
XxMissBeLaxX OP ⭐ 19y

Sen Türk Gemisindeysen 6 7 Milyar Ben Yabancı Gemideyim Okulu Okuyorsun Bazı Şeyleri Sor Soruştur ok Kardeşim 😉
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y

Sen hiç merak etme param yeterince var,fakat bu adamlar yolda bulmuyorlar db leri.11$ maaş alıyorsun fakat bütün kelimelerin baş harfleri büyük? hayırdır meslek nedir? Türkçede cümlenin ilk harfi büyük olur diye öğretiyorlar 👍

Mysql Database İse Kurarım Sorun Degil :)

sonra hamachi ile sremu olur 😄 2. ahmet abi vakası olur,dbler silinir felan filan 🙄

Onlarınki baştan yalandı adamlar bi sremu resmi bide japon serverından alıntı koymuşlar milleti yiyolardı 🎅 😈 😄 😆
M
Mc Enjoy B ⭐ 19y

Sen Türk Gemisindeysen 6 7 Milyar Ben Yabancı Gemideyim Okulu Okuyorsun Bazı Şeyleri Sor Soruştur ok Kardeşim 😉

Kaç Yaşındasın ?

Üniversite Bitirdinmi ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: