Elimdeki Setuplar
SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_281
SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_295(for_v1_290_291)
SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_298(for_v1_295_297)
Formattan önceki kullandığım setuplar bunlardı ve formattan önce tıkır tıkır oynuyordum hatta oyundan çıktım direk format attım. biraz önce format işlemi tamamlandı silkroad ı yükledim ve update gerekiyor diyor.
SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_295(for_v1_290_291) yamayı kurmaya çalıştığımda
Kurulan istemci sürümü 1.281
1.295 sürümü manüel yaması sadece 1.290 - 1.294 sürümündeki istemcide yama yapabilir
Yamayı Durdur.
SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_298(for_v1_295_297) bu yapamayı kuracağım zamanda
Kurulan istemci sürümü 1.281
1.298 sürümü manüel yaması sadece 1.295 - 1.297 sürümündeki istemcide yama yapabilir
Yamayı Durdur.
ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkür ederim.
Silkroad'ı yüklüyemiyorum ?
· 9 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Eski Setupları Kabul Etmiyor. GameShell uzerınden Cekılen Linklerde Arızalı. Orjinal sitesi Üzerinden Ceken 1.4gblık Dosyayı İndir. Patch di Yamaydı Ugrasmana Gerek Kalmadan Direk Çalışacaktır.
PS:Denendi Onaylandı ☕
çok uzun sürüyor indirmek o yüzden saat 8.30 da açmıştım indirmeyi daha %13 e gelmiş
çok uzun sürüyor indirmek o yüzden saat 8.30 da açmıştım indirmeyi daha %13 e gelmiş
Çalışmasını İstıyorsan o Dosyaya İhtiyacın var ☕
NOT : İndirirken Silkroad ın Web sitesi Arkada Açık Olsun Hızının Arttıgını Görüceksin ☕
NOT : İndirirken Silkroad ın Web sitesi Arkada Açık Olsun Hızının Arttıgını Görüceksin ☕
tamamdır. Teşekkür ederim ilgilendiğin için
tamamdır. Teşekkür ederim ilgilendiğin için
Görevimiz ☕
bu olayı ilk defa duymuştum teşekkürler.
I
invisible_TR
⭐ 15y
Eski Setupları Kabul Etmiyor. GameShell uzerınden Cekılen Linklerde Arızalı. Orjinal sitesi Üzerinden Ceken 1.4gblık Dosyayı İndir. Patch di Yamaydı Ugrasmana Gerek Kalmadan Direk Çalışacaktır.
hanry006
arkadaşım full clienti indirip kurduğumda 1.295 versiyon olarak açılıyor ve manuel update istiyor. siteden manuel patch indirip çalıştırdığımda ise 1.298 versiyon client istiyor. tekrar ediyorum, joymax.com dan indirdiğim (gamershell felan değil) full client kurulduğunda 1.295 olarak açılıyor, yine sitede verilen update yaması ise 1.298 istiyor.
ne yapmam gerekiyor ? yardımcı olursan sevinirim. 3 gündür oyuna giriş yapamıyorum...
hanry006
arkadaşım full clienti indirip kurduğumda 1.295 versiyon olarak açılıyor ve manuel update istiyor. siteden manuel patch indirip çalıştırdığımda ise 1.298 versiyon client istiyor. tekrar ediyorum, joymax.com dan indirdiğim (gamershell felan değil) full client kurulduğunda 1.295 olarak açılıyor, yine sitede verilen update yaması ise 1.298 istiyor.
ne yapmam gerekiyor ? yardımcı olursan sevinirim. 3 gündür oyuna giriş yapamıyorum...
indirdiğinde direk olarak patch atar vede yamaya gerek kalmaz ☕ sorunsuz çalışması gerekır sin:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap