Beyler 128mb ekran kartında hepsi lowda 512(ram) mb oynuyorum ama yinede oyunda veince devamlı dolu olduğundan......Hep dnen dnee ömür gidiyor rami arttorocam ama o zmna kadar biraz az kasmasını sağlayabilir msiniz?Sağa olun! extrabeer
Silkroadı Nasıl Hızlandırabilirm!
· 4 Replies · 1.4K views 0 reading
4 Replies
M
mobilsehri
⭐ 19y
parana kıycan Very Happy
unutmaki herşeyin bir bedeli vardır. Very Happy
oyun bir zevktir ve bedelini ödemelisin Very Happy Razz Very Happy Razz Very Happy Razz Very Happy Razz
unutmaki herşeyin bir bedeli vardır. Very Happy
oyun bir zevktir ve bedelini ödemelisin Very Happy Razz Very Happy Razz Very Happy Razz Very Happy Razz
ctrl+alt+del
işlemler sekmesi
sro_cliente sağ tıkla öncelik atadan en yükseklerden birine tıkla
işlemci ilk önce ona çalışsın extraokk
işlemler sekmesi
sro_cliente sağ tıkla öncelik atadan en yükseklerden birine tıkla
işlemci ilk önce ona çalışsın extraokk
kardeş bilgisayarın hızı baya değişio dene. Önce denetim masasına gir oradan sistem i bul ve tıkla. karşına çıkan pencerenin üstündeki yazıların arasında gelişmiş yazıo ona tıkla.orada performans yazıo. o performans yazan kutunun sağ tarafında ayarlar var ona tıkla.bir pencere açılcak. o pencerenin yine üstünde gelişmiş yazıo ona tıkla. çıkan sayfanın en altında Sanal Bellek yazıyor onun yanında da değiştir var. değiştire tıkla. orada Başlangıç boyutu ve En büyük boyut die 2 kutucuk var.Hard Disk inde ne kadar boş yer varsa onu o kadar yükseltebilirsin.ben kendi bilgisayarımda başlangıç boyutunu 4096 En büyük boyutu 8192 olarak ayarladım.(dahada yüksek yapabilirsin).sayılarını girdikten sonra ayarla ya tıkla. sonrada tamama bas. Sistemini yeniden başlatmanı istiyebilir.
NOT:bu işlem bilgisayarının hard disk inin (ne kadar ayarladıysan) ram olarak kullanılmasını sağlar.ayarladığın MB kadar hard disk in boş hafızasından düşülür.:)
NOT:bu işlem bilgisayarının hard disk inin (ne kadar ayarladıysan) ram olarak kullanılmasını sağlar.ayarladığın MB kadar hard disk in boş hafızasından düşülür.:)
Log in to write a reply.
Log In