Icerige atla
Extraloob

silkroadı bıraktıktan sonra hangi oyun tavsiyeniz ?

· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme
C
CooL OP ⭐ 18y
Arkadşlar 3 charımında banlanmasından sonra sro bırakmak zorunda kaldım ama eksikliği çok büyük hissediliyor sizce onun yerini alcak sıkıcı olmayan oyuna kolay girilebilen kolay lwl atlıyabileceğim yada online olmasada olur hangi oyuna başliyim ? bide asla sro kadar bağımlılık yapmasın 😄 çokmu şey istedim 😊
11 Yanıt
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
Arkadşlar 3 charımında banlanmasından sonra sro bırakmak zorunda kaldım ama eksikliği çok büyük hissediliyor sizce onun yerini alcak sıkıcı olmayan oyuna kolay girilebilen kolay lwl atlıyabileceğim yada online olmasada olur hangi oyuna başliyim ? bide asla sro kadar bağımlılık yapmasın 😄 çokmu şey istedim :)

1)Private server basla en azında girme zorluğu bıkkınlık yaratır bağımlılık yapmaz
2)Metin-2 oyna 😜
3)Private Knight online oyna 😁
G
Gentleman ⭐ 18y
Ne Yalan söyliyeyim, yakla$ik her Online Oyunu denedim, sonunda hep Sro'ya döndük (Lanet olsun icimdeki Sro Sevgisine:)).
Sro'dan sonra, buna benzer oyun oynarsam, anca WoW.. Yada Aion, cikarsa tabii.
I
ironEyE ⭐ 18y
Ecsro mysro Fembria oynayabilirsin artık ecsro ya rahat giriyo ama eğer bunları istemiyorsan sana online olmayan bi oyun önerebilirisim Enclave diye bi oyun baya gzl dide^^
C
CooL OP ⭐ 18y
öneriler için saolun knigt sevmiyorum metin-2 olabilir en son banlanan charım fembria daydı 😞

MaRJiNaL avatarındaki kız beni azdırıyor 😱
M
MaRJiNaL ⭐ 19y

MaRJiNaL avatarındaki kız beni azdırıyor  8O

😜 😜 sulanma olmasın lütfen 😁
S
Runes Of Magic indiriorm görseller fln güzel ama kotalıysan tavsiyem değil boyutu 3.4gb bnde kota yok raat raat yüklüorm oyun 10/9 puan almış bi dene istersen
R
RiqueLme ⭐ 19y
Runes Of Magic indiriorm görseller fln güzel ama kotalıysan tavsiyem değil boyutu 3.4gb bnde kota yok raat raat yüklüorm oyun 10/9 puan almış bi dene istersen

Grafikler 10 numara bu oyunu denicem
S
Salvation ⭐ 18y
2moons,cabal,holic online bunlar en sevdiğim oyunlar gerçekten harika hele 2moons ^^
L
Leet1 ⭐ 19y
Combat Arms, Shaiya,COD5 vsvs..
F
FoundeR ⭐ 18y
Private Knight Online ❗

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: