Icerige atla
Extraloob

Silkroadı Açınca Pc Donuyor

· 13 Yanıt · 6.2K görüntüleme
N
NightCrowler OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Silkroadı Açıyorum oyuna girmesini beklerken yada oyundayken 1dk sonra süre kadar pc donuyor Mouse Klavye hiç birşey hareket ettiremiyorum. Resetle düzeltebiliorm ancak çözümüne yardımcı olursanız sevinirim.
13 Yanıt
M
Ekran kartı & ram nedir?
Q
Quattro ⭐ 19y
Sistem bilgin hakkında biraz bilgi verirsen yardımcı oluruz.
N
NightCrowler OP ⭐ 19y
P4 2.4 işlemci
128 Ati Radeon 9600 Pro ekran kartı
1gb ram
Gerekirse Diğerlerinide Yazabilirim Yardımlarınızı Bekliyorum.
N
NightCrowler OP ⭐ 19y
2-3 Gün Önce yani Update olduktan sonra Silkroadı Açtıgımda Pc'm Donmaya Başladı.
G
Gameworld ⭐ 19y
Ayarları min. yap ekran kartı ve driverları güncelle
D
die4ever ⭐ 18y
Ekran Kartın dan sanırım yüzden donma yapıyor %80 ihtimal %20 lik ihtimal isede driverden dolayı

ps: düzeltildi xD
Q
Quattro ⭐ 19y
Everest diye bir program var onu internerden uzretsiz inidire bilirsin orda bilgisayarı yıklayınca algılayıcılar sıkıyor onu tıklayıp sıcak lık degelerı kac bir soylermısın.
N
NightCrowler OP ⭐ 19y
Ayarları min. yap ekran kartı ve driverları güncelle

Ayarlar en düşükte zaten ekran kartı ve driverlar güncelli

Everest diye bir program var onu internerden uzretsiz inidire bilirsin orda bilgisayarı yıklayınca algılayıcılar sıkıyor onu tıklayıp sıcak lık degelerı kac bir soylermısın.

Deniyorum şimdi
N
NightCrowler OP ⭐ 19y
Sıcaklık Degerleri

Anakart 36 °C (97 °F)
CPU 31 °C (88 °F)
Aux 46 °C (115 °F)
D
die4ever ⭐ 18y
Hepsi Normal Derecede Sadece Silkroadı Açınca Donma Yapıyor İse Ekran Kartında Sorun Vardır Directx En güncel sürümü kur eger eski ise birde bilgisayarının güncellemelerini yapmanını öneririm
N
NightCrowler OP ⭐ 19y
DirectX en güncel sürümü Yüklemeyi Deniyorum
N
NightCrowler OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Sorunu Çözdüm Power Supley Bozuldugundan Pc Donuyordu Değiştirdim Düzeldi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: