Icerige atla
Extraloob

Silkroad'da Son Durum ? :)

· 7 Yanıt · 4.0K görüntüleme
O
olucanx OP ⭐ 15y
Arkadaşlar en son haziranda oynuyordum ve normal sro içler acısıydı her yer asdasfasf nickli kişiler doluydu.Tekrar oyuna başlamayı düşünüyorum Silkroadda en son durum nedir... Yada kaliteli emek gerektiren bir private silkroad oynasam mı ? Bu arada 2006'den beri silkroad oyuncusuyum.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim..
7 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu saatten sonra isro'ya başlanmaz zaten kendine uygun bir pvp server bul başla derim
O
olucanx OP ⭐ 15y
Sizce hangi privateye başlamalıyım ?
Collapse
Collapse ⭐ 16y
içimde ukte ben king olamadan sro bitti
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Sizce hangi privateye başlamalıyım ?

Onu araştırıp kendin bulsan iyi olur şimdi senin nasıl bir server aradığını bilmediğim için yanlış yönlendirmiyim
E
everest222 ⭐ 16y
elitesro çok kalitelidir başlarsan emek vermen gerekir

playsro(sdentcraft mi bole bişidi) bu server hem kalitelidir hemde 3 ayda bir ddos saldirisi yemektedir 😊 nasil iş bende anlamadim ama playsroda 13 d itemler falan var battle arena event nebiliyim tum questler baron vs vs elitesro gibi aktif

ama 110 lw sinirinda 11 d istiyosan elitesro 120 lw sikillerde olsun 13 d seti ben dizerim diosan playsro yok bunlar sarmadi isro gibi olsun diosan isroya başlicaksin hocam
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
isro will dead artik dostum su laga minimum bir kac seye daha cozum bulmadiklari surece

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: