Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarım Sistem özellikleri aşşağıda
- Resim Silinmiş.
Bu sistemler 9 ve ustunde char acınca S-bot ile oyun kasmaya başlıyor sizce bu normalmi yoksa kötümü bir önerisi olabilecek varmı.
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Silkroadda Kasma sorunu Yardım lutfen
· 16 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
up
yokmu bir onerisi olan arkadaslar?
Uyumsuzluk Problemlerı olabılır 😊
9 char iyi açıyormuş ekran kartı nedir kuzum ramlerin yeterde işlemci yetmiyor anlaşılan bir de ekran kartı ^^
uyumsuzluk derken
Abi Geforce 9600 GT 2gb işlemcide iyi i5 yani ama bilmiyorum.
bide abi ne onerirsin ekran karti ve islemci icin
i5 iyi bir işlemci 😄
9char açıyorsun işte 😄 daha ne istiyorsun 😄
bi sro yaklaşık 400-500MB arası ram yiyor... (Bende 444MB)
9 Char açık olunca 4GB Ram yer Silkroad...
Windowstaki programlar vs. ve windowsun kendisi girince 6GB ramin çoğu kullanılıyor zaten...
Biraz rame ihtiyacın var senin bence 😄
-Hyperion
9char açıyorsun işte 😄 daha ne istiyorsun 😄
bi sro yaklaşık 400-500MB arası ram yiyor... (Bende 444MB)
9 Char açık olunca 4GB Ram yer Silkroad...
Windowstaki programlar vs. ve windowsun kendisi girince 6GB ramin çoğu kullanılıyor zaten...
Biraz rame ihtiyacın var senin bence 😄
-Hyperion
hyperion usta diyosa tamamdir herkeze tskkrler bu arada 8 tanesi kendi ptmi kurdum dıgrde tigrisde en iyisı 2 gb ram daha alam xD
zaten i5den sonra lınacak tek işlemci i7 dir ama mesela 9 tane char acıkken görev yöneticisini başlatınca işlemci %15 lerde takılıyor ram is 5.1 gb ram kullanıldıgı gosteriyor yani i5 bana hayli hayli yetiyor ram almam lazım i7 de alınacaklara ekliyeyim 😄
zaten i5den sonra lınacak tek işlemci i7 dir ama mesela 9 tane char acıkken görev yöneticisini başlatınca işlemci %15 lerde takılıyor ram is 5.1 gb ram kullanıldıgı gosteriyor yani i5 bana hayli hayli yetiyor ram almam lazım i7 de alınacaklara ekliyeyim :D
çok paran varsa 1366 soket bi anakart alıp bundan al 😄
Spoiler
Kendileri altı çekirdekli olur da 😄 (2.184 TL)
zaten i5den sonra lınacak tek işlemci i7 dir ama mesela 9 tane char acıkken görev yöneticisini başlatınca işlemci %15 lerde takılıyor ram is 5.1 gb ram kullanıldıgı gosteriyor yani i5 bana hayli hayli yetiyor ram almam lazım i7 de alınacaklara ekliyeyim :D
çok paran varsa 1366 soket bi anakart alıp bundan al 😄Spoiler
eet çok param var 😄 ve bende onu inceliyordum xD
çok paran varsa 1366 soket bi anakart alıp bundan al 😄Spoiler
eet çok param var 😄 ve bende onu inceliyordum xD
Onu almışken bi 12gb ram alırsın artık summer3: summer6:
-Hyperion
😄 ona gore bişiler yapcam ama şimdilik bunla yetinem sömestırda babama kitlerim faturayı 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap