Icerige atla
Extraloob

silkroadda 3 tane köpek cıkarmak nasıl oluyor

· 38 Yanıt · 3.9K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
2
212 ⭐ 19y
ilk defa qörüryorum chok ilqinç ❗ ❗
S
sorale ⭐ 19y
bak kardeşim eskilerin cok güzel bi sözü vardır
'''biliyosan söyle dersalsınlar bilmiyosan sus adam sansınlar ''' demişler
bilmem anlatabildim mi :?!!
C
Colorer ⭐ 18y
bak kardeşim eskilerin cok güzel bi sözü vardır
'''biliyosan söyle dersalsınlar bilmiyosan sus adam sansınlar ''' demişler
bilmem anlatabildim mi :?!!

banamıydı bu laf?
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Bizim Değerli Üyelerimizden Kastımız Bizle Olan Lardır Ki Suan Bizimle Olan Bütün Üyelerimiz Değerlidir Demekki Kaybetmedik Değerli Üye Kazandık.
Suan Bak Bakalım 1 kİsinin Konusu Paylasımı Kasten Siliniyormu
S
sorale ⭐ 19y
evet öyle bişey var . nasıl yapıldıgınıda iyi biliorum. sanırım burada paylaşmam uygun olmaz. çünkü online stall acıgını bu siteye ilk ben koymuştum. 5 dk sonra modlar tarafından konu silinmişti. demek böle paylaşımları üyelerin görmemesi lazım

buna istinaden söyledim
C
Colorer ⭐ 18y
evet öyle bişey var . nasıl yapıldıgınıda iyi biliorum. sanırım burada paylaşmam uygun olmaz. çünkü online stall acıgını bu siteye ilk ben koymuştum. 5 dk sonra modlar tarafından konu silinmişti. demek böle paylaşımları üyelerin görmemesi lazım

buna istinaden söyledim

hmm. bende bi laf biliom. senin lafına istinaden soleyim:
etme eşekle muhabbet....
nese gerisini sen anlamışındır. şimdi onu yazarsam forum kurallarına aykırı olur ?!!!!!!...
S
sorale ⭐ 19y

buna istinaden söyledim

hmm. bende bi laf biliom. senin lafına istinaden soleyim:
etme eşekle muhabbet....
nese gerisini sen anlamışındır. şimdi onu yazarsam forum kurallarına aykırı olur ?!!!!!!...

seni adam yerine koyan da kabahat zaten bizde bişi sandık seni
:?!
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Video cok güzel Nasıl Oluyor Merak içindeyim
M
macerx1 ⭐ 18y
Colorer kardeşm madem biliyorsun bunu aç yeni bir konu ve paylaş... Hiçbir Mod gereksiz yere silmez senin konunu, biliyorum diyip ortalığı ayağa kaldırmak kolay, önemli olan icraat.... Göster becerini o zmn ... Sevindir herkesi.. 😎 :?!

BTW... Millet Downhang Cave 'e atlarıyla girmeye başladı bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlardan da yorumlarını bekliyoruz....
?!!!!!!. ?!!!!!!. ?!!!!!!. ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!!
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Caveye Atla Girmek İçin Silkle Alınan Retun S. Alıyosun Cave ye girip CIkıosun Sonra Returna Silkle ALdıgın Returna Basıp Cavedesin
T
TitusPullo ⭐ 19y
Off çıkar 50 tane wolf lord kestir sonra onlara 😈
C
CaN_KsK ⭐ 19y
yarım Saattir Arıyorum Sadece Resimleri Koymus Adam
Söylemiyor Kimseye İng Acıklama Gibi Bisi Yapmıs Ama Yetmedi İngilizcem
İlk Basta Aklıma Mercenary Yapıp Pk2 Yapmak Geldi Ama Oda deil :?!!
J
juanito05 ⭐ 19y
öle bişey var ama sadece yarım saatliğine guild master yapabiliyor. 500k verip guil çidenm aldığı bi scrool a yapılıyor isterse kendisinden bile 5 tane kopyalayabiliyor.
B
By_41_Lee ⭐ 19y
öle bişey var ama sadece yarım saatliğine guild master yapabiliyor. 500k verip guil çidenm aldığı bi scrool a yapılıyor isterse kendisinden bile 5 tane kopyalayabiliyor.

haha kardeş o kalktı mercanları diyon sen hahha 😁 😁 yok o bitti gitti puff:D:D cavede yapıyolar 1.kata sıkışık biyer var orda yapıyolar ama sürekli dc yiyon ugraşmaya degmez 😁
X
XipeHocter ⭐ 19y
Var Öyle Birşey Resimlere Ps Derseniz Size gördüğümü Söyliyim Neptundede Adam 6 tane çıkardı yanımda ama nasıl oldugunu söylemiyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: