ilk defa qörüryorum chok ilqinç ❗ ❗
silkroadda 3 tane köpek cıkarmak nasıl oluyor
· 38 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
bak kardeşim eskilerin cok güzel bi sözü vardır
'''biliyosan söyle dersalsınlar bilmiyosan sus adam sansınlar ''' demişler
bilmem anlatabildim mi :?!!
bak kardeşim eskilerin cok güzel bi sözü vardır
banamıydı bu laf?
Bizim Değerli Üyelerimizden Kastımız Bizle Olan Lardır Ki Suan Bizimle Olan Bütün Üyelerimiz Değerlidir Demekki Kaybetmedik Değerli Üye Kazandık.
Suan Bak Bakalım 1 kİsinin Konusu Paylasımı Kasten Siliniyormu
Suan Bak Bakalım 1 kİsinin Konusu Paylasımı Kasten Siliniyormu
evet öyle bişey var . nasıl yapıldıgınıda iyi biliorum. sanırım burada paylaşmam uygun olmaz. çünkü online stall acıgını bu siteye ilk ben koymuştum. 5 dk sonra modlar tarafından konu silinmişti. demek böle paylaşımları üyelerin görmemesi lazım
buna istinaden söyledim
evet öyle bişey var . nasıl yapıldıgınıda iyi biliorum. sanırım burada paylaşmam uygun olmaz. çünkü online stall acıgını bu siteye ilk ben koymuştum. 5 dk sonra modlar tarafından konu silinmişti. demek böle paylaşımları üyelerin görmemesi lazım
buna istinaden söyledim
hmm. bende bi laf biliom. senin lafına istinaden soleyim:
etme eşekle muhabbet....
nese gerisini sen anlamışındır. şimdi onu yazarsam forum kurallarına aykırı olur ?!!!!!!...
buna istinaden söyledim
hmm. bende bi laf biliom. senin lafına istinaden soleyim:
etme eşekle muhabbet....
nese gerisini sen anlamışındır. şimdi onu yazarsam forum kurallarına aykırı olur ?!!!!!!...
seni adam yerine koyan da kabahat zaten bizde bişi sandık seni
:?!
C
cheng_xiao
⭐ 19y
http://rapidshare.com/files/113038261/W ... e.rar.html
alın videosu 😄
kendi upload etmiş
rar şifresi : paris69
alın videosu 😄
kendi upload etmiş
rar şifresi : paris69
Video cok güzel Nasıl Oluyor Merak içindeyim
Colorer kardeşm madem biliyorsun bunu aç yeni bir konu ve paylaş... Hiçbir Mod gereksiz yere silmez senin konunu, biliyorum diyip ortalığı ayağa kaldırmak kolay, önemli olan icraat.... Göster becerini o zmn ... Sevindir herkesi.. 😎 :?!
BTW... Millet Downhang Cave 'e atlarıyla girmeye başladı bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlardan da yorumlarını bekliyoruz.... ?!!!!!!. ?!!!!!!. ?!!!!!!. ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!!
BTW... Millet Downhang Cave 'e atlarıyla girmeye başladı bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlardan da yorumlarını bekliyoruz.... ?!!!!!!. ?!!!!!!. ?!!!!!!. ?!!!!!!..... ?!!!!!!..... ?!!!!!!!
Caveye Atla Girmek İçin Silkle Alınan Retun S. Alıyosun Cave ye girip CIkıosun Sonra Returna Silkle ALdıgın Returna Basıp Cavedesin
T
TitusPullo
⭐ 19y
Off çıkar 50 tane wolf lord kestir sonra onlara 😈
yarım Saattir Arıyorum Sadece Resimleri Koymus Adam
Söylemiyor Kimseye İng Acıklama Gibi Bisi Yapmıs Ama Yetmedi İngilizcem
İlk Basta Aklıma Mercenary Yapıp Pk2 Yapmak Geldi Ama Oda deil :?!!
Söylemiyor Kimseye İng Acıklama Gibi Bisi Yapmıs Ama Yetmedi İngilizcem
İlk Basta Aklıma Mercenary Yapıp Pk2 Yapmak Geldi Ama Oda deil :?!!
öle bişey var ama sadece yarım saatliğine guild master yapabiliyor. 500k verip guil çidenm aldığı bi scrool a yapılıyor isterse kendisinden bile 5 tane kopyalayabiliyor.
öle bişey var ama sadece yarım saatliğine guild master yapabiliyor. 500k verip guil çidenm aldığı bi scrool a yapılıyor isterse kendisinden bile 5 tane kopyalayabiliyor.
haha kardeş o kalktı mercanları diyon sen hahha 😁 😁 yok o bitti gitti puff:D:D cavede yapıyolar 1.kata sıkışık biyer var orda yapıyolar ama sürekli dc yiyon ugraşmaya degmez 😁
X
XipeHocter
⭐ 19y
Var Öyle Birşey Resimlere Ps Derseniz Size gördüğümü Söyliyim Neptundede Adam 6 tane çıkardı yanımda ama nasıl oldugunu söylemiyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap