ben;
bir gün bi cafeye gittim oyunu gördüm ve başladım
silkroad'a nasıl başladınız
· 15 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
ben;
arkadaşlarım oyunu çok övdü ve başladım
cidden hocam yüsünden int cafede gördm ilgimi ekti arkiler oynuodu hocaylada çok eidi aramıs
konuşurken duymuş bu da oynuodu tibette öle başladım xD ilk charımı sormayın utanıorum xD
konuşurken duymuş bu da oynuodu tibette öle başladım xD ilk charımı sormayın utanıorum xD
birgün cafede takılıyorum , sabah gittim gene cafe sahibi yeni bi oyun getirmiş.anlatıyo işte buda Ko gibi online bir oyun cart curt ^^. tabi ben ozamanlar hic sevmiyom oyle oyunları 😊 .yok bagımlısı oluruz yok oynadıkca oynuyon eline bise gecmiyor derken rastgele bi baslayım dedim 😊
cafeden 5 arkadas girdik oyuna basladık ilk 2-3 gun biraz acemi acemi oynadık lakin sonra hastası olduk cıktık. lakin su anda oynamamaktayım oyunu 😁
cafeden 5 arkadas girdik oyuna basladık ilk 2-3 gun biraz acemi acemi oynadık lakin sonra hastası olduk cıktık. lakin su anda oynamamaktayım oyunu 😁
[ek #12654]
ben;
bir gün bi cafeye gittim oyunu gördüm ve başladımarkadaşlarım oyunu çok övdü ve başladım
NFZ sayesinde başladım 😎
B
BrendiBelle
⭐ 18y
arkadaşlarım çok övdü başladım.sonra bende başka arkadaşlarıma övdüm.beraber övüşerek başladık 😄
arkadaşlarım çok övdü başladım.sonra bende başka arkadaşlarıma övdüm.beraber övüşerek başladık :D
bizde :D
arkadaşım söyledi başladım dahada bırakamadım
NFZ sayesinde başladım 8)
O neydi?Bir yerden hatırlıyorum ama bak unuttum.Ben birinde gördüm övdü falan kıskandım başladım 15 lvla kadar mangyang kestm 3 ay.Ve gap 15 di. 😁 Skill açmayı bilmiyordum.
D.Mod Extacy cok övdü bende başLadım 😁
Banada arkadaşlar söledi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap