Icerige atla
Extraloob

Silkroada hangi yıl başladınız

· 12 Yanıt · 2.5K görüntüleme
B
BearGrylls OP ⭐ 19y
Beyler oyuna hangi yıl hangi ay başladınız ve başladığınızda oyunda neler vardı hangi serverler new di falan ben başlıyorum
ben 2006 nın sonlarına doğru başladım o zaman jevel box vardı ve eldarado daha yeni çıkmıştı.
12 Yanıt
C
Chrysler ⭐ 16y
Ben 2005gibi zamanda başladım ve o zmnları anlatıyım şoyle:

3 Arkadaştık ve yeni bi oyun oldugunu ve internet cafenin bu oyunu indirdigini soyluyordu bizde denemelik başladık.Ben 1 Lwden 10 Lwe kadar Manyaklarda lw atladım şans eseri ileri giderek yeowaları bulduk oyle ilerledik tam hatırlamıyorum yerden +3 kalkan cıkmıstı ben onla 24 lwe kadar gitmiştim veya 18 😜 uniq denen ne oldugunu bilmiyoduk oda bir şans eseriydi 😆 sonra evlere yükledik ordan devam ettik charın statlarını vermemiştim hepsi orayı burayı kurcalayarak buldum desem yeridir 😆
V
Viski ⭐ 18y
Sanırsam 2005 de Felan Başladım
D
DogukaaN ⭐ 18y
Eldorado ve sparta yeni çıkmıştı ne zaman hatırlamıyorum ama...
E
Extrowe ⭐ 16y
Tam hatırlamasamda RedSea'da 80 level yoktu ben oynadığım zamanlar ilk girdiğim server 😜
D
DragStar ⭐ 16y
ilk türkiye ne zaman geldi ben tam hatırlamıyorum o zamanlar ilköğretim 5 veya 6 daydım sanırsam 😜 okula gitmeyip car kasardım ve de devam ediyor 😜

P.s:Ben bıraksamda o beni bırakmıyor
W
wetpozer ⭐ 16y
2007
C
cebrail ⭐ 19y
2007 redsea'da başlamıştım
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
2007 de pacificde 80Lvl yaralee diye char vardı kanka olmuştuk adam parayı basıp elixir alırdı benden 😄
B
Buura ⭐ 19y
Valla harika oyun okulda arkadaşlarla oynarız.
R
herculeste başlamıştım
en yüksek lwl 80di
R
Rochas ⭐ 16y
oluyo baya 2005 miydi neydi 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: