Icerige atla
Extraloob

Silkroad'a girilmiyor ve siteleri açılmıyor

· 9 Yanıt · 5.7K görüntüleme
K
kemal19944 OP ⭐ 17y
silkroada girmeye çalışyorum oyuna giriyor ama c9 hatası weriyor sitelere girmeye çalışıyorum sayfaya ulaşılamıyor diyor yardım edebilirmisin yada sistem çökmüş olabilrmi ??
9 Yanıt
T
takerisks ⭐ 16y
evt rev6 silkroadonline.net ve birçok siteye ve silkroada girilmiyor
S
serhatrap ⭐ 19y
arkadaslar sureklı konu acmayın C9 konusu yada bu konu ustundne dewam edelım kımsenın suanda bısı bıldıgı yok joymax hıcbır uyarı vermeden server kapadı beklemekten baska yapıcak bısımız yok .
X
Xanthos ⭐ 19y
Sorun joymax kaynaklı değil; Türkiye yurtdışı internet portlarında yine çalışma var zannedersem.
T
takerisks ⭐ 16y
aslında belliydi caspianda alexandriada acayip bi bug vardı 3 gündür millet yakınıyodu sonunda olacaklar oldu
S
serhatrap ⭐ 19y
O tek o serverlarda degıldı aksam kaleye gıremıyorduk sora Dc werdı geldık gırıo bu seferde lag war nasıl ıs yapıolarsa
K
kemal19944 OP ⭐ 17y
wallahi bütün dünyada internetler normal bi bizim türkiyenin nasıl bir internet anlayışı warsa sayesinde hiç bi işimiz dogru gitmiyor...
S
serhatrap ⭐ 19y
Eeee Burası Türkiye ^^
C
Coq'Right2 ⭐ 16y
arkadaslar sureklı konu acmayın C9 konusu yada bu konu ustundne dewam edelım kımsenın suanda bısı bıldıgı yok joymax hıcbır uyarı vermeden server kapadı beklemekten baska yapıcak bısımız yok .

hacı okumadan cvp yazma millete ne server kapaması ne diyorsun sorun tr dnslerinden kaynaklanıyor. daral:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: