Icerige atla
Extraloob

Silkroad yüzünden neleri kaçırdınız ?

· 84 Yanıt · 11K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Evet konu gayet açık, Silkroad oynayağım diye, unique keseceğim diye, savaşa gireceğim diye vs reel hayatınızda neleri kaçırdınız, nelerden mahrum kaldınız ?
Special thx to Flexi
84 Yanıt
E
EmmaW ⭐ 19y
çok daha iyi bir anadolu lisesi kazanabilecekken sıradan anadolu lisesine gittim sro yüzünden 😆
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
çok daha iyi bir anadolu lisesi kazanabilecekken sıradan anadolu lisesine gittim sro yüzünden 😆

+1
eglenceyi kacirdim hayata 1 sene geriden basladim(tekrarim) arkadaslarimi kirdim sevgilimden bile ayrildigim oldu
T
TanerUNER ⭐ 19y
hiçbirşeyi kaçırmadım problem?
L
lnTerpoL ⭐ 19y

Böyle bir ihtimalin yok emin ol farkında olmadığın çok şeyi kaçırdın.
T
TanerUNER ⭐ 19y

derinlemesine girmicem hacı kaçırmadım birşey 😊 kaçmışsada kendi problemi
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Bu gidişle bende kalıcam gibi yol yakınken bırakmak lazım 3 tane 1 var 😞 2. döneme silkroadsız gırmelıyım sadnessla1
Ufck
Ufck ⭐ 16y
arkadaşlarımla geçirceğim vaktilerimi silkroadda geçirdim.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Gencler 6 aydir silkroad oynamiyorum her zaman oldugu gibi bu donem de 2 zayifim var
yani silkroad derslerinizi etkilemiyor tecrübeyle sabittirr!!
.NET
.NET ⭐ 19y

Ben de bir sey kacirmadim. Dozunda birakirsan her sey yolunda ilerler.
[F New]Solo Gitarist
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Gencler 6 aydir silkroad oynamiyorum her zaman oldugu gibi bu donem de 2 zayifim var

Tahmini Silkroada başladığım sure hemen hemen 1 sene Suana kadar 3'ten aşağı notum yoktu ole dıyım bir senede 3 tane 1 şoka girdim valla disapprove
E
EmmaW ⭐ 19y

anlamsız güldüm 😁
Silkroadın nota etkisi olmuyor . Bende olmamıştı en azından . Tembellikten galiba ya bak yarın biyoloji sınavım var kitabı kaldırıp bakmadım
lemonade
lemonade ⭐ 17y

Tahmini Silkroada başladığım sure hemen hemen 1 sene Suana kadar 3 tane aşağı notum yoktu ole dıyım bir senede 3 tane 1 şoka girdim valla disapprove

Alışırsınn 😉 😄
Tweety
Tweety ⭐ 19y
Planlamış olduğum (haberim olan) hiçbir faaliyeti kaçırmadım. Plansız olan şeyleri bile kaçırmadım çoğu zaman. Ayrıca pek çok hobim de var zaman ayırabildiğim.
Düzenli oldum, abartmadım olayı... Arada bir (nadiren de olsa) uykumdan fedakarlık ettim.

Ama yinede bir gün silkroadı bıraktım 😄
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu gidişle bende kalıcam gibi yol yakınken bırakmak lazım 3 tane 1 var 😞 2. döneme silkroadsız gırmelıyım sadnessla1

3 tane 1 den bişey olmaz düzelir 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
şuan spora geçikiyorum fit bi vicudu kaçırıcam böyle giderse 😄
X
XBosstarix ⭐ 18y
Mübtelası olmayınca bi sorun çıkmıyo da . Sınavı olup da hala oyun oynayan varsa işi zor 😄
M
Mirage ⭐ 19y
Beni bilen bilir zaten oyuna vakit harcadığım çok az görülmüştür.Bota atar çıkarım en kötü.Yani hiçbir şey kaçırmadım
R
RoqA ⭐ 17y
Beni bilen bilir zaten oyuna vakit harcadığım çok az görülmüştür.Bota atar çıkarım en kötü.Yani hiçbir şey kaçırmadım

abi sen oynamıyordun ki oyunu 😄 adam giriyo oyuna konuşmalar şöyle
sa beyler party var mı
var bard lazım gel 11111 party no
geldim (slota gelir)
hadi ben dışarı afk

😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: