Icerige atla
Extraloob

Silkroad Yinemi Çöktü ? 1 agustos 17:20

· 37 Yanıt · 3.5K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
D
Decoy ⭐ 18y
Ahkam kesmek diye herhangi birşey yok arkadaş gayet güzel açıklamış
K
Kriptex ⭐ 17y
Ahkam kesmek diye herhangi birşey yok arkadaş gayet güzel açıklamış ayrıca şikayet edecekte bi durumunuz yok diyoruz boş laf yani anladi ?

Gereksiz polemiğe girmekten biraz kaçın 😎
K
Kriptex ⭐ 17y
Ahkam kesmek diye herhangi birşey yok arkadaş gayet güzel açıklamış ayrıca şikayet edecekte bi durumunuz yok diyoruz boş laf yani anladi ?

Herkesin düşüncesine saygılı ol ahkam kesme burda 😉
D
Decoy ⭐ 18y

Gereksiz polemiğe girmekten biraz kaçın 8)

sana herhangi birşey soran olduğunu sanmıyorum girerim çıkarım benim sorunum 🍺
I
Bu ne şimdi neyi tartışıyorsunuz 😄 Sro yaptı yapacağını zaten birde siz burada boştan yere tartışmayın ztn milletin sinirleri bozuldu.
D
Decoy ⭐ 18y

Herkesin düşüncesine saygılı ol ahkam kesme burda ;)

o zaman seni yorumumu saygılı olmaya davet ediyorum herhangi bi ahkam kestiğim yok gayet saygılı bilgi vermeye çalışıyorum 🕵️
_
_saykos__ ⭐ 16y

Herkesin düşüncesine saygılı ol ahkam kesme burda ;)

o zaman seni yorumumu saygılı olmaya davet ediyorum herhangi bi ahkam kestiğim yok gayet saygılı bilgi vermeye çalışıyorum 🕵️

ahkam kesmiyorsunda sen nabıyosun burda diyoruz iyice private cevirdiler kapatıp duruyorlar senin cevabın git privatte oyna begenmiyorsan bu bilgi vermek degildir ahkam kesmekdir ukala olmakdır bilgi vermiş olsan su sekilde konusursun dersinki bu saatte acılcak bi problem var vb sırf bosa konusuyosun
I
izmirdenden OP ⭐ 17y
En böyük silkroad başka büyük yok.
(acaba banada maaş verirlermi? )
D
Decoy ⭐ 18y
silkroad yalakalık fln yaptığım yok ama sevdiğim oyunu savunmaktayım işte eleştrilerde bulunuyorsunuz yok privateye döndü faln diyerek. arkadaşlar kimse sizi zorla bu oyunda tutmuyor bir dünya private serverlar var gidin oralarda ikamet edin ayrıca kimse kimsenin parasını zorlada almıyor para alıyoruz bize annelerinin isimlerine kadar herşeyi söyliyecekler die hiç birşey yok madem paranıza kıyamıyorsunuz oyuna yatırmayın arkadaşım bende bu zaman kadar oyuna en az 1.5 milyar para yatırdım ama sizin gibi tasalanmıyorum eğlencesine oynuyoruz 40 yılda bir premium alıp burda sizde ahkam kesemezsiniz
I
En böyük silkroad başka büyük yok.
(acaba banada maaş verirlermi? )

daral:
I
izmirdenden OP ⭐ 17y
GM pm attı maaş bağlandı.
thanks gm i love this game!
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ve saykos banlandı öyle mi ?
P
PR3STIG3 ⭐ 16y
ahh ahh cok yanlıs işler dönüyor okan abi ipleri eline almanın zamanı geldi ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ahh ahh cok yanlıs işler dönüyor okan abi ipleri eline almanın zamanı geldi ^^

dönmez döndürtmem kuzum olur insanlık halidir bir anlık gergin anına denk gelmişsindir birisinin lakin telafisi her zaman vardır, tatlı dil 😘
N
Nebula ⭐ 19y
Bu oyun sene sonu bırakılır..Yerine Mabinogi Heroes oynanır :))

Evet sene sonu geldi ve charımı satıyorum.
T
1 ağustos pazar 17:30 😄 Konu hortlatmak diye buna derim xD
U
Uprising ⭐ 19y
1 ağustos pazar 17:30 😄 Konu hortlatmak diye buna derim xD

summer7:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: