Icerige atla
Extraloob

Silkroad Yeni Ceza [ Ban Nedeni ]

· 22 Yanıt · 7.3K görüntüleme
*
*Underground OP ⭐ 16y
Bilindiği gibi belli bir süre önce Joymax oyuna 15 yeni GM dahil etmişti ve yönetimi sıkıya aldı.Hergün , her saat GM'ler tarafından izlenmekte , kontrol edilmekteyiz.Haliylede küfürlü , hakaret içeren , din ,dil , ırk propagandaları konu alan konuşmalar , Bot yazıları artık GM'lerin gözü önünde...

Bizlerden dil,din,ırk ayrımı ile ilgili propagandacılar çıkacağını sanmam ama global chat'lerinizde bot ve küfür-hakaret içerikli yazıları yazarken 1 kere daha düşünmeniz gerekecek.Aksi takdirde gereken yapılacaktır.. Kendinize dikkat edin..

22 Yanıt
I
Inception ⭐ 18y
Olması gereken bir cezaydı.Sonuna kadar destekliyorum.
E
uyardıgın için saol 👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
her türlü küfür ve reklam yasaklanmalı, teşekkürler joymax.
S
Smirnoff ⭐ 17y
Yerinde olması gereken bir ceza oyuna biraz daha seviye gelmiş olur
B
BLacKMinD ⭐ 17y
Güzel oldu...
*
*Underground OP ⭐ 16y
Bu Cezayı sonuna kadar destekliyorum ❗
N
Nebula ⭐ 19y
Bu cezayı destekliyorum yerinde bi ceza oldu 😉
Şirket olalı bi iş yaptın jm
R
Rainmaker ⭐ 16y
Good job joymax 💃
_
Ahah Demin bi DevilZues mu ne Türklere küfür etti ban yedi bir dakika hemen vidyosunu atıyorum.
S
SaKi06 ⭐ 16y
Bilindiği gibi belli bir süre önce Joymax oyuna 15 yeni GM dahil etmişti ve yönetimi sıkıya aldı.Hergün , her saat GM'ler tarafından izlenmekte , kontrol edilmekteyiz.Haliylede küfürlü , hakaret içeren , din ,dil , ırk propagandaları konu alan konuşmalar , Bot yazıları artık GM'lerin gözü önünde...

Bizlerden dil,din,ırk ayrımı ile ilgili propagandacılar çıkacağını sanmam ama global chat'lerinizde bot ve küfür-hakaret içerikli yazıları yazarken 1 kere daha düşünmeniz gerekecek.Aksi takdirde gereken yapılacaktır.. Kendinize dikkat edin..

Uygulamayı sonuna kadar destekliyorum ama o gmler madem oyuna girip kontrol ediyorlar o zman neden bu kadar gold bot var piysada? Bence gm kontrolü felan değil. Biri ss alıp bugreport yollamış olabilir.
A
Addicted ⭐ 19y

Uygulamayı sonuna kadar destekliyorum ama o gmler madem oyuna girip kontrol ediyorlar o zman neden bu kadar gold bot var piysada? Bence gm kontrolü felan değil. Biri ss alıp bugreport yollamış olabilir.

Adam ekmek teknesini banlarmı ya makara:
S
SaKi06 ⭐ 16y
Sende haklısın ☕
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
joymax'in hatası şurada halen devam ediyor küfür eden banlanıyor ama asdfqwerta isimli charlar şehirlerde gold kasıyorlar lvl 1-60 arası mekan bulmak imkansız silk alan adamıda banla goldbotuda banla ki işte bu diyelim.
_
Bu kadar gb'leri sevmiyorsanız burda yazmayın topluca bi kampanya başlatın bişi yapın toplu mailler atalım tavrımızı ortaya koyalım. Ya oyunu paralı yapsınlar ya da gb'leri banlasınlar.Ne Bunwangta yer var ne mujigide penonları hic söylemiyom orası düzlük diye bi ton gb var.
S
SaKi06 ⭐ 16y
Bu kadar gb'leri sevmiyorsanız burda yazmayın topluca bi kampanya başlatın bişi yapın toplu mailler atalım tavrımızı ortaya koyalım. Ya oyunu paralı yapsınlar ya da gb'leri banlasınlar.Ne Bunwangta yer var ne mujigide penonları hic söylemiyom orası düzlük diye bi ton gb var.

Topluca tepkimizimi verelim? Hemde biz Türkler öylemi? Şakamı yapıyosun? Bir başlarsın seninle birlikte yola çıkanların % 80 i seni geri satar. Özellikle bu oyunda.
2
2447 ⭐ 16y
Evet 4 kişi banlattırdım, yardım kanalından bildirim yaparak
D
Desmond ⭐ 18y
Evet 4 kişi banlattırdım, yardım kanalından bildirim yaparak

Kimseyi bildirim yaparak banlatacağın sanmıyorum. Yoksa her önüne gelen birilerini banlatır.
_
Sonunda doğru düzgün bir uygulama Rappelzdeki gibi olsa süper olcak aslında dolandırılan küfür yiyen direkt ss çekip gmye ticket atıyor dolandırıldıysa itemi vb. geri veriliyor sonrada öbür adama ban bide goldbot yok oyunda süper oluyor
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
her türlü küfür ve reklam yasaklanmalı, teşekkürler joymax.

hahahaha diyene bak 😁 Spammerları ben bırakıyorum towna 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: