Bizlerden dil,din,ırk ayrımı ile ilgili propagandacılar çıkacağını sanmam ama global chat'lerinizde bot ve küfür-hakaret içerikli yazıları yazarken 1 kere daha düşünmeniz gerekecek.Aksi takdirde gereken yapılacaktır.. Kendinize dikkat edin..

Bilindiği gibi belli bir süre önce Joymax oyuna 15 yeni GM dahil etmişti ve yönetimi sıkıya aldı.Hergün , her saat GM'ler tarafından izlenmekte , kontrol edilmekteyiz.Haliylede küfürlü , hakaret içeren , din ,dil , ırk propagandaları konu alan konuşmalar , Bot yazıları artık GM'lerin gözü önünde...
Bizlerden dil,din,ırk ayrımı ile ilgili propagandacılar çıkacağını sanmam ama global chat'lerinizde bot ve küfür-hakaret içerikli yazıları yazarken 1 kere daha düşünmeniz gerekecek.Aksi takdirde gereken yapılacaktır.. Kendinize dikkat edin..
Bilindiği gibi belli bir süre önce Joymax oyuna 15 yeni GM dahil etmişti ve yönetimi sıkıya aldı.Hergün , her saat GM'ler tarafından izlenmekte , kontrol edilmekteyiz.Haliylede küfürlü , hakaret içeren , din ,dil , ırk propagandaları konu alan konuşmalar , Bot yazıları artık GM'lerin gözü önünde...
Uygulamayı sonuna kadar destekliyorum ama o gmler madem oyuna girip kontrol ediyorlar o zman neden bu kadar gold bot var piysada? Bence gm kontrolü felan değil. Biri ss alıp bugreport yollamış olabilir.
Bu kadar gb'leri sevmiyorsanız burda yazmayın topluca bi kampanya başlatın bişi yapın toplu mailler atalım tavrımızı ortaya koyalım. Ya oyunu paralı yapsınlar ya da gb'leri banlasınlar.Ne Bunwangta yer var ne mujigide penonları hic söylemiyom orası düzlük diye bi ton gb var.
Evet 4 kişi banlattırdım, yardım kanalından bildirim yaparak
her türlü küfür ve reklam yasaklanmalı, teşekkürler joymax.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap