Bugün silkroad oynarken gördüm 100m=525 silk satıyorlar diyorlardıki silkroadın bugundan sınırsız silk yüklüyoruz ve gerçekten de 100m verdim bana 525 silk verdi ama 24 saat içinde yükle dedi birde ban yeme şansın var dedi ve adamlar bir çok kişiye böylece silk satıyorlar bizde bu bugu nasıl kullanabiliriz?Bilen varsa yazsın lütfen globalden habire satıyorlar ve büyük ihtimal bu bugu bir alman sitesi vermiş.
Silkroad Yeni Bir Bug
· 17 Yanıt · 6.1K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Sen Şuan 525 Silki Kullanabiliyormuş Bana Göre Yalan Bende Gördüm Aynısını Ama Bilemicem Bana Göre Yalan
S
silkroadlife
⭐ 17y
parasıyla silk alıyodur sonra silki size 100m satiyordur sattıktan sonra siz silki chara yüklediginizde parayı geri alıyo ve sizin charda banlaniyo başıma geldi
parasıyla silk alıyodur sonra silki size 100m satiyordur sattıktan sonra siz silki chara yüklediginizde parayı geri alıyo ve sizin charda banlaniyo başıma geldi
Okudugum an aklıma bu geldi.Keske yapmsaydın,bende arkadasımızın düşündüğü gibi düşünüyorum.Adam paraya geri alcak banı yiycen gibime gelio
Parayı nasıl geri alıyor onu anlamadım ve ben zaten bu silki dier 30 lv çarıma yükledim içinde zaten bişi yok o çarın
Parayı nasıl geri alıyor onu anlamadım ve ben zaten bu silki dier 30 lv çarıma yükledim içinde zaten bişi yok o çarın
payback
payback nedir?
payback nedir?
paypal ile almıştır silki muhtemelen,parayı yatırmış olduğu gözüküyor ve silkleri veriyor ancak bir zamanı vardı hatırlamıyorum,parayı geri çekiyor. chargeback de olabilir ama payback olarak hatırlıyorum 👍
Çok merak ediyorum adamın nasıl bu işi yaptıgını kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum şu payback nedir nasıl oluyor?
Teşşükkürler ilginiz için
Zaten oyundan parayla birini güvenip silk almak cesaret işi 😄 O yüzden oyundan filan almak yersiz internetten tahsil etmek en mantıklısı BENCE 😄
Adam paypaldan silki alıyor ve parayı ödemiyor.Sonrada silk yüklediği char banlanıyor.
U
unforgotten
⭐ 17y
silk nerden alınmış ona baksana sen.
gercekten fake silk var bizim serverde bilen cok kisi var ama dio bunu Almanlardan Baskasina soylemem .. xD
CCF olmasın o ?
H
HollowDalton
⭐ 18y
CCF ne idi??
parasıyla silk alıyodur sonra silki size 100m satiyordur sattıktan sonra siz silki chara yüklediginizde parayı geri alıyo ve sizin charda banlaniyo başıma geldigeçmiş olsun kötü bi olay
_
_MaYBe1DaY_
⭐ 18y
Ares tede satılıyordu ama adam nasıl silk aldığını söylemiyordu ban yemekten korkmuyorsanız alın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap