Icerige atla
Extraloob

Silkroad Yeni Bir Bug

· 17 Yanıt · 6.1K görüntüleme
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Bugün silkroad oynarken gördüm 100m=525 silk satıyorlar diyorlardıki silkroadın bugundan sınırsız silk yüklüyoruz ve gerçekten de 100m verdim bana 525 silk verdi ama 24 saat içinde yükle dedi birde ban yeme şansın var dedi ve adamlar bir çok kişiye böylece silk satıyorlar bizde bu bugu nasıl kullanabiliriz?Bilen varsa yazsın lütfen globalden habire satıyorlar ve büyük ihtimal bu bugu bir alman sitesi vermiş.
17 Yanıt
M
Metover ⭐ 18y
Sen Şuan 525 Silki Kullanabiliyormuş Bana Göre Yalan Bende Gördüm Aynısını Ama Bilemicem Bana Göre Yalan
S
parasıyla silk alıyodur sonra silki size 100m satiyordur sattıktan sonra siz silki chara yüklediginizde parayı geri alıyo ve sizin charda banlaniyo başıma geldi
T
Torquel ⭐ 19y
parasıyla silk alıyodur sonra silki size 100m satiyordur sattıktan sonra siz silki chara yüklediginizde parayı geri alıyo ve sizin charda banlaniyo başıma geldi

Okudugum an aklıma bu geldi.Keske yapmsaydın,bende arkadasımızın düşündüğü gibi düşünüyorum.Adam paraya geri alcak banı yiycen gibime gelio
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Parayı nasıl geri alıyor onu anlamadım ve ben zaten bu silki dier 30 lv çarıma yükledim içinde zaten bişi yok o çarın
Windy
Windy ⭐ 19y
Parayı nasıl geri alıyor onu anlamadım ve ben zaten bu silki dier 30 lv çarıma yükledim içinde zaten bişi yok o çarın

payback
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
payback nedir?
Windy
Windy ⭐ 19y
payback nedir?

paypal ile almıştır silki muhtemelen,parayı yatırmış olduğu gözüküyor ve silkleri veriyor ancak bir zamanı vardı hatırlamıyorum,parayı geri çekiyor. chargeback de olabilir ama payback olarak hatırlıyorum 👍
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Çok merak ediyorum adamın nasıl bu işi yaptıgını kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum şu payback nedir nasıl oluyor?
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Teşşükkürler ilginiz için
B
BaZinGa ⭐ 18y
Zaten oyundan parayla birini güvenip silk almak cesaret işi 😄 O yüzden oyundan filan almak yersiz internetten tahsil etmek en mantıklısı BENCE 😄
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Adam paypaldan silki alıyor ve parayı ödemiyor.Sonrada silk yüklediği char banlanıyor.
U
silk nerden alınmış ona baksana sen.
Windy
Windy ⭐ 19y
gercekten fake silk var bizim serverde bilen cok kisi var ama dio bunu Almanlardan Baskasina soylemem .. xD

CCF olmasın o ?
H
CCF ne idi??
C
Cynosure ⭐ 19y
geçmiş olsun kötü bi olay
_
Ares tede satılıyordu ama adam nasıl silk aldığını söylemiyordu ban yemekten korkmuyorsanız alın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: