Beyler silkroad windows7 sorununu nasıl çözebilirim?
Silkroad Windows 7 Sorunu
· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
sorununu belirtmemişsin kim nasıl çözsün senin sorununu 😁
Sorunum notebook un harika olmasına rağmen sronun windows 7 yüzünden kasması
senin bilmediğin fakat bilgisayarı etkileyen bi program vs bişey vardır onun dışında ekran kartı driver ını güncelle bende windows 7 64 bit kullanıyorum 4 gb ram 8 çar açıyorum
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
Sorunum Var Dıyorsun Agzından Cımbızla Laf Cekıyoruz Ve Yardımcı Olma Nıyetındeyız 😊 Bıraz Daha Acarsan Mesala : kaç char acıyorsun neden kasma sıkıntısı yapıyor ??? vsvs
birde notebook un harika ama kime göre? özelliklerini buraya yazar mısın?
arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim notebookun özelliklerini yazarak başlıyım
6gb ram
1gb ekran kartı
çift çekirdek
i5 işlemci
2.53 Ghz-2.53Ghz
Nvidia Geforce GT 320M
Windows 7 64 bit
1 tane sro açınca kasıyor oyun yanında bişeyde açık değil indirme falanda yapmıyorum
6gb ram
1gb ekran kartı
çift çekirdek
i5 işlemci
2.53 Ghz-2.53Ghz
Nvidia Geforce GT 320M
Windows 7 64 bit
1 tane sro açınca kasıyor oyun yanında bişeyde açık değil indirme falanda yapmıyorum
bence sen o bilgisayarı en yakın teknik servis, internet cafe vs bi yere göster onlar sorununu daha iyi anlayacaklardır
acaba internetinde sorun olmasın?
kardeş bilgisayarı alalı 1 hafta oldu program falanda indirmedim sadece sbot bide manuel patchları indirdim :/
internettede sorun yok ben normalde wireless le bağlanıyordum modemi laptopa bağladım ama yine aynı.Masaüstü de dandik bir bilgisayar Xp 1gb ram falan olmasına rağmen tıkır tıkır çalışıyor hiç kasmıyor :/
Win7 Starter - Ultimatemi ? Starterse Yapar 😆
Ve Ayrıcak kasa Garantiliyse Yetkili Servisi Çağır !
Eğer Deilse Kasanın Kapağını Aç Ekran Kartında Fan Varmı Yokmu Kontrol Et Yoksa Kasanın Yan Kapağına Güçlü Soğutucu Takdır Gine Devam Ederse Windows Vista At:.. 🕵️
Benim Anlamadım O Pcyle Senin 6 ÇaRI Kasmadan Açman Lazım Bence Sna Özelikleri Syanla Bir İletişim Kur 👴
Ve Ayrıcak kasa Garantiliyse Yetkili Servisi Çağır !
Eğer Deilse Kasanın Kapağını Aç Ekran Kartında Fan Varmı Yokmu Kontrol Et Yoksa Kasanın Yan Kapağına Güçlü Soğutucu Takdır Gine Devam Ederse Windows Vista At:.. 🕵️
Benim Anlamadım O Pcyle Senin 6 ÇaRI Kasmadan Açman Lazım Bence Sna Özelikleri Syanla Bir İletişim Kur 👴
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap