Icerige atla
Extraloob

Silkroad update bilgisi Saat 14.00

· 14 Yanıt · 1.4K görüntüleme
M
MicroEx OP ⭐ 19y
Oyun Bakım Zamanı : 02 Ağustos 2011 13:00~24:00 (11 Saat)

Geçmiş olsun bir 4 saat daha bekliyecegiz daral:
14 Yanıt
A
Arcadia ⭐ 17y
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
T
Normaldir bi 4 Saat daha eklemesinler ondan sonra 😄
I
IslamicCc ⭐ 19y
adamlar resmen dalga geçiyorlar, bir uptade yide 10 dk erken bitirdik deseler şaşarım... tam iftara denk getirirler bunlar
Collapse
Collapse ⭐ 16y
4saat te napcak bunlar yuh oha çüş summer5: oruçluyım bide aç aç 4saat nasıl geçer?!?
A
Arcadia ⭐ 17y
Ramazan olmasa disari cikardim da simdi kimsede yok CM 3-4 oyniyim biraz sariyo o aksama kadar 😜
M
MicroEx OP ⭐ 19y
Ramazan olmasa disari cikardim da simdi kimsede yok CM 3-4 oyniyim biraz sariyo o aksama kadar :P

CM dede hep space ileri ileri bekle bekle sıkıyor yaf pes 2011 gıbı olcak arapaslarla mucizeyi ben yaratıcam 😜
L
bu arada aciklamalarda yeni serrverdan bahsetmiyor 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Ya şaka gibi inanasım gelmiyo 4saat ne demek ya biri çıkıp şaka yaptık oyuna girebilirsiniz desin lütfen pray:
A
altanyunus ⭐ 19y
internetten counter oynayın 😄 pis zaman geçiyor
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Sen de diyon direksiyon seti kurup Haulin oynadım sarmadı, nfs oynadım sarmadı, tv açtım aşkı memnuyu izledim sarmadı zar zor 2 olmuştu şimdi 6ya kadar ne edicem ben summer4:
G
garip_avci ⭐ 18y
bu arada aciklamalarda yeni serrverdan bahsetmiyor :D

bizim yeni server işi yalan oldu :)))
A
Arcadia ⭐ 17y
Bertan sen kacta uyandin bu sabah dun gece biseyler konusmustuk ya hani merak ediyorum hakkaten kalktin mi o saatte 😄
M
MicroEx OP ⭐ 19y
Bertan sen kacta uyandin bu sabah dun gece biseyler konusmustuk ya hani merak ediyorum hakkaten kalktin mi o saatte :D

7.5 ta uyandım 8 de update konularını actım saate bakabılırsın konu acma saatlerime enayilik ettin

Heyecan işte 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: