Icerige atla
Extraloob

SILKROAD UPDATE BILGISI [ 23 HAZİRAN 2009 ]

· 117 Yanıt · 9.8K görüntüleme · Sayfa 4 / 6
Yanıtlar
A
update olmuyo hata veriyo
J
Female süper ötesi heralde en iyisi avatar bu yeni gelen olucak. 😄
R
rocknpark ⭐ 18y
ben loader falan kullanmıyorum normal clientla deniyorum szde normal mih girdiniz bende niye olmuyorrr :S:S
L
Leet1 ⭐ 19y
update olmuyo hata veriyo

http://www.silkroadonline.net ' e bağlan çıkan hataya hayır de silkroad.exe tekrar çalıştır update başlayacaktır
B
BaZinGa ⭐ 18y
hata verınce yenıden baslatsınmıya hayır diyip kendınız elınızle sureklı yenıden baslatın bı sure sonra update baslıyor. arkadada silkroad sitesi acık olsun
_
_Fernand0_ ⭐ 18y
BitterSweet bnde olmuyor.Silkroad açılmıyor bile. Media.Pk2 is damaged.Now silkroad online launcher is closing. diye bir hata geliyor :?
B
BaZinGa ⭐ 18y
updae fln oldu gırdım oyuna guzel de yeni srobot yok daha piyasada girmek pek bi işe yaramadı 😄
J
joseff ⭐ 18y
eed bendede hata veriyodu 5 6 kere denedim update etti oyundayım yarım saat kadar oldu
X
x21 ⭐ 19y
yaw ben silkroad.exe yi açıyorum ama ne hata veriyor ne update yapıyor sadece haberleri sol tarafta yamadan felan bahsediyor herşey normal ama hata vermemesi çıldırtıyor beni ne update ne hata? neden olabilir?
O
Bu avatarın Male'sini alan olacak mı cok merak ediorum :S

😆 😆
R
rocknpark ⭐ 18y
eskien server trafficc bahanesiyle almazdı şimdii bu hatayıı bahan ediyorr almyorr yarınn ne diyeecek acaba '' bugun olmaz başim ağriyor '' falan 😄
B
beyyz ⭐ 17y
elıne saglık erkek guzelmıs cırkın dıyonuz ama degısık geldı bana...
P
dressler berbat 😁 zaten bir tek şeytan kanatları güzeldi birde şu özellik veren güzeldi
O
omer07 ⭐ 17y
aq start gelimyo ya ne bu
L
Leader ⭐ 19y
1 dakika sonra server kapanacaktır. dedi oyunda... 😜
H
Ben bunların taaaaaa:)
Tamda alchemy yapıcaktım yav 😁
B
BaZinGa ⭐ 18y
kapandı serverlar. tam da kasma yerıne gelmıs basladıydı kesın yattı char 😄 ulen joymaxx 😄
F
furkanking ⭐ 17y
of ya gene bakıma alındı
GOKHANCAN
GOKHANCAN ⭐ 17y
HAY BEN BÖYLE İŞİN
R
rocknpark ⭐ 18y
holeeeyyy ne güzell girememiştim zaten 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: