Icerige atla
Extraloob

Silkroad Update 1 Eylül

· 44 Yanıt · 6.1K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
C
catman ⭐ 17y
tmm bekle clienti bulayım sana düzelir bekli
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
silkroad ücretsiz botlar ve yardımcı programlar bölümünden güncel clientin orjinal halini bulabilrisniz
C
catman ⭐ 17y
malesef 😢 clienti koysamda fayda etmeyecektir botsmall.com ' forumnda herkesde aynı sorun varmış sorun genel yani düzeltirler
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Loader ile açmayı denediğimde ise orjinal 2.001 client bulanamıyor gibi bir hata veriyor. Sorunun clientda olduğunu düşünüyorum bende. Limanerg rica etsem link verir misin?
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
garip 🙄
C
catman ⭐ 17y
Bot firmasıki bu birşey olmaz . ozaman rev6.com die'de yazmayalım 😜
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Çok sağ ol. 😘
C
catman ⭐ 17y
ama geçen haftaki sro client o dikkatli ol bozmayasın silkroadı 😄
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
ama geçen haftaki sro client o dikkatli ol bozmayasın silkroadı :D

bozulmaz.zati yazıyorum forumdaki en güncel client bu yenisi gelirse okan abi 1-2 saat içinde upload eder ve aynı linkten güncel clienti indirebilir
C
catman ⭐ 17y
ok
C
Cynosure ⭐ 19y
iptal olmaz korkmayın joymaxın yalanı 😄
P
Prisoners ⭐ 18y
Bilgilendirme için sağol.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
ama geçen haftaki sro client o dikkatli ol bozmayasın silkroadı :D

Merak etme. Tahmin ettiğim gibi sorun clienttan kaynaklanıyormuş. Herkese teşekkürler, özellik Limanerg sana. 😘
C
catman ⭐ 17y
Fikir benim bize teşekkür yok , verdiğim tavsiyeleri hiçe saydın kendini benden üstün gördün 😢
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel topic lakin dikkatimi çeken ali baba event'ta ne gibi değişiklikler uygulandı >.<
T
Truth ⭐ 18y
güzel topic lakin dikkatimi çeken ali baba event'ta ne gibi değişiklikler uygulandı >.<

okan abi onu bırak sro artık bitti millet globalden id pw atıyor silkroad artık bitti charın g.z eri ve id biliyorsanız çalınan charları geri hackleyebiliyorsunuz.
C
catman ⭐ 17y

okan abi onu bırak sro artık bitti millet globalden id pw atıyor silkroad artık bitti charın g.z eri ve id biliyorsanız çalınan charları geri hackleyebiliyorsunuz.

ben 98 lv charımın mailini unuttum id gs biliyorum nasıl şifresini tekrar bulabilirim ?
C
catman ⭐ 17y
ya adamın biri pm atmış ben deneyebilirim , böyle birşey varsa neden paylaşmıyorsunuz , yararlansın millet !

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: