Icerige atla
Extraloob

Silkroad Türk Oyuncuları, 21 Kasım'daki Partiye Bekleniyor

· 11 Yanıt · 2.9K görüntüleme
X
xerneems OP ⭐ 17y

21 Kasım 2009 tarihinde İstanbul’un kalbi Beşiktaş’ta olan ADEKS internet kafede açılış partisi düzenlenecektir. 21 Kasım’da Silkroad Online’ı Türkçe olarak yaşayacak ve bir yandan eğlenirken PSP, IPOD, oyun parası, T-Shirt ve saatler dahil çok özel hediyeler kazanabileceksiniz. Sadece katılsanız da ödül almayı hak etmiş olacaksınız.

Eğer partiye Silkroad Online’ı daha önce hiç oynamamış arkadaşınızı getirip üye ederseniz de hediye alacaksınız. Tabii bilmece, PVP gibi özel yarışmalara katılarak daha çok ödül de kazanabilirsiniz.

Silkroad Online sevenlere bir de güzel haber var Joymax’ten: Hack programları ve botlara karşı bir yazılım hazırlanmakta ve en kısa sürede bu yeni yazılım oyuna ekleyecek. Böylece bu tür hack programları ve botlar daha sunucuya bağlanırken engellenecek ve oyuna girmeleri mümkün olmayacak.
11 Yanıt
B
BoOoOS ⭐ 17y
Böyle Güzel Açılışlar Görünce İstanbula Gelesim Geliyor 😁
X
xerneems OP ⭐ 17y
Teşekkür ederim, düzenledim.
S
s4rs4k ⭐ 18y
''Silkroad Online sevenlere bir de güzel haber var Joymax’ten: Hack programları ve botlara karşı bir yazılım hazırlanmakta ve en kısa sürede bu yeni yazılım oyuna ekleyecek. Böylece bu tür hack programları ve botlar daha sunucuya bağlanırken engellenecek ve oyuna girmeleri mümkün olmayacak.!''

yazmış ama hikaye bi aralar knight daydı bu hack shield berbat bişey önüne gelen kırıyodu bi işe yaramaz yani....
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
''Silkroad Online sevenlere bir de güzel haber var Joymax’ten: Hack programları ve botlara karşı bir yazılım hazırlanmakta ve en kısa sürede bu yeni yazılım oyuna ekleyecek. Böylece bu tür hack programları ve botlar daha sunucuya bağlanırken engellenecek ve oyuna girmeleri mümkün olmayacak.!''

yazmış ama hikaye bi aralar knight daydı bu hack shield berbat bişey önüne gelen kırıyodu bi işe yaramaz yani....

Hikaye?
Salı günü update oldu gece bota bıraktım.Sabah kalktım normal girdim oyuna baktım ticket'ın yarım saati var cıktım botla gırmeyı denedım Char banlandı..
Special thx to Flexi
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Kesin gitmeliyim buraya hatta forum olarak gitsek hiçt kötü olmaz...
S
SroKopat ⭐ 18y
1.Biz Silkroad Ailesiyiz event'ı ne zaman bitecek?
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Yaş sınırlaması varmıdır acep?

15 Yaşındayım alırlarmıki 😜
Special thx to Flexi
S
SroKopat ⭐ 18y
GNGWC değil,sanmıyorum:)
T
TR_isyanci ⭐ 18y
Bu partide GNGWC kurallarına göre, karakterler yapılandırmış lanet olsun ya sitedeki açıklamada böyle birşey yazmıyordu. Yazsa direk gider, ödülleri kapardım. GNGWC'Den son 8'e kalmıştık biz :/

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: