Icerige atla
Extraloob

Silkroad Tarihinin düşürdüğü en iyi item ( kendı sınıfında )

· 35 Yanıt · 6.5K görüntüleme
H
hiper OP ⭐ 18y
Yalansa yalan deyın beyler statlara bakın 😄

- Resim Silinmiş.
35 Yanıt
Z
Zeratul ⭐ 18y
kendi sınıfında öyle 😜
H
hiper OP ⭐ 18y
evet:D cok genıs bı alan zaten kendı sınıfı:P
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
deliymiş 😜
H
hiper OP ⭐ 18y
deliymiş :P

olmamı 😄
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
1 lv acc dropların mag ve phy defanslarının her daim %100 oldugunu bilmeyen bi abi 10k plzciler oldugunu sanıyordum 😊
A
Adith ⭐ 18y
Kac bil istiyosun buna ❓ 😁
A
Addicted ⭐ 19y
1 lv acc dropların mag ve phy defanslarının her daim %100 oldugunu bilmeyen bi abi 10k plzciler oldugunu sanıyordum :)

+1905 ^^ 🤘
H
hiper OP ⭐ 18y
1 lv acc dropların mag ve phy defanslarının her daim %100 oldugunu bilmeyen bi abi 10k plzciler oldugunu sanıyordum :)

walla burdakiler yorum yaptıgına gore senın dusundugunden daha fazla kitle ya bunu bılmıyor yada sırf hava atmak-kendılerını bıseymıs gostermek ıcın ortamı bozmuyorlar sen seç 👍
A
aynısı bendede war 😄
D
DaddyCool ⭐ 17y
aynısı bendede war :D

+1
N
Nebula ⭐ 19y
Jangana git yüzükcüden aynını al :))
C
caglar59 ⭐ 18y
Ama şimdi akıl vaaaaaaaar mantık var 😄 bunun %100 hali 0.3 phy ve mag veriyorsa %0 ı kaç verir? 😄 0.00001 mi vericek 😄 heh hiç vermesin daha iyi 😄
F
FaR_CRY ⭐ 17y
:=)
L
LoTuSs ⭐ 16y
ben 1 lwl charı bota koymustum 3 tane aynısından düsmüstü 3 tane takı hepsi %100 😜 cok kolay düsüyo.
Y
Yabuzaa ⭐ 16y

walla burdakiler yorum yaptıgına gore senın dusundugunden daha fazla kitle ya bunu bılmıyor yada sırf hava atmak-kendılerını bıseymıs gostermek ıcın ortamı bozmuyorlar sen seç 👍

bu nasıl bir cümledir 😊
yorum yaptıkları bilmedikleri anlamına gelmez.
A
Adith ⭐ 18y
@Hiper
Biz bilmiyoruz,sen kralsin herseyi biliyosun tamam. 😁
H
hiper OP ⭐ 18y
@Adith

Lafı anlamadan bos bos konusuyorsun bende bılmıyordum bılıyorum dedım onlarda yabuzaa gıbı yorum yapmadıgına göre ya eglence ıcın ortamı bozmuyorlar yada bılmıyorlardır dogal demek ıstedım ama sırf bırını bozma cabası - istegi uzerıne kendınızı kucuk duruma dusuruyorsunuz.. yazık 😴
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
@Adith

Lafı anlamadan bos bos konusuyorsun bende bılmıyordum bılıyorum dedım onlarda yabuzaa gıbı yorum yapmadıgına göre ya eglence ıcın ortamı bozmuyorlar yada bılmıyorlardır dogal demek ıstedım ama sırf bırını bozma cabası - istegi uzerıne kendınızı kucuk duruma dusuruyorsunuz.. yazık 😴

Çocuk 🎭
afk
A
Adith ⭐ 18y
@Adith

Çocuk 🎭
afk

😁 summer3:
Ben kacar S4 oyniyim az.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: